Ο Ίαν ΜακΚέλεν θέλει να υποδυθεί ξανά τον Γκάνταλφ: «Πρέπει να βιαστούν»
Movies

Ο Ίαν ΜακΚέλεν θέλει να υποδυθεί ξανά τον Γκάνταλφ: «Πρέπει να βιαστούν»

Πριν από μερικούς μήνες είχαμε την επίσημη ανακοίνωση για τη νέα ταινία από το σύμπαν του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. Ο προσωρινός τίτλος είναι The Hunt for Gollum και μπορεί να μην έχουμε επίσημες λεπτομέρειες για την πλοκή, όμως θεωρείται βέβαιο ότι θα δούμε τον Γκάνταλφ και τον Άραγκορν, αφού περιλαμβάνονται στις αναφορές του Τόλκιν για την εποχή και τα γεγονότα που θεωρητικά θα καλύπτει η ταινία.

Και το μεγάλο ερώτημα είναι φυσικά, αν θα δούμε στους ρόλους τους από την αρχική τριλογία τον Ίαν ΜακΚέλεν και τον Βίγκο Μόρτενσεν. Σε νέα του συνέντευξη στο Big Issue ο ΜακΚέλεν δήλωσε πάντως έτοιμος να υποδυθεί ξανά τον περίφημο μάγο του Τόλκιν, αφού όπως είπε του το έχουν ζητήσει ήδη.

«Ο ενθουσιασμός για τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών παραμένει σε υψηλά επίπεδα. Ίσως επιστρέψω στο ρόλο του Γκάνταλφ» είπε αρχικά ο ηθοποιός και συνέχισε. «Δεν μπορώ να σας πω κάτι παραπάνω. Μόλις μου είπαν ότι θα υπάρξουν κι άλλες ταινίες και σε αυτές συμμετέχει ο Γκάνταλφ, έτσι ελπίζουν ότι θα τον υποδυθώ ξανά. Πότε; Δεν το ξέρω. Ποιο είναι το σενάριο; Δεν ε΄χει γραφτεί ακόμα. Έτσι καλύτερα να κάνουν γρήγορα».

Ο Ιαν ΜακΚέλεν έκλεισε τον Μάιο τα 85 του χρόνια και προφανώς δεν μπορεί να κάνει μακροχρόνια δέσμευση. Η νέα ταινία πάντως αναμένεται στους κινηματογράφους το 2026.

To σενάριο της νέας ταινίας, γράφουν οι Fran Walsh και Philippa Boyens (όπως και στην τριλογία) μαζί με τις  Phoebe Gittins και Arty Papageorgiou, ενώ ο Πίτερ Τζάκσον θα είναι στην παραγωγή. Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, η ομάδα του Τζάκσον θα έχει την επίβλεψη σε όλα τα στάδια. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Άντι Σέρκις που θα υποδυθεί ξανά το Γκόλουμ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.