Δύο νέες ταινίες του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών - Το 2026 η πρώτη για το Gollum με σκηνοθέτη τον Andy Serkys!
Movies

Δύο νέες ταινίες του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών – Το 2026 η πρώτη για το Gollum με σκηνοθέτη τον Andy Serkys!

Δύο νέες ταινίες του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών ετοιμάζει η Warner Bros, όπως ανακοινώθηκε επίσημα την Πέμπτη και η πρώτη από αυτές θα κυκλοφορήσει το 2026. Ο προσωρινός της τίτλος είναι The Hunt for Gollum και τη σκηνοθεσία ανέλαβε o Andy Serkis, που φυσικά υποδυόταν το Gollum στην τριλογία του Πίτερ Τζάκσον.

To σενάριο θα γράψουν οι Fran Walsh και Philippa Boyens (όπως και στην τριλογία) μαζί με τις  Phoebe Gittins και Arty Papageorgiou, ενώ ο Πίτερ Τζάκσον θα είναι στην παραγωγή. Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, η ομάδα του Τζάκσον θα έχει την επίβλεψη σε όλα τα στάδια.

«Είναι τιμή και προνόμιο να ταξιδεύουμε πίσω στη Μέση Γη με τον καλό μας φίλο και συνεργάτη, Andy Serkis, ο οποίος έχει αφήσει μια δουλειά στη μέση με το Gollum! Ως θαυμαστές της τεράστιας μυθολογίας του καθηγητή Tolkien, είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με τον Mike De Luca, την Pam Abdy και ολόκληρη την ομάδα της Warner Bros. σε μια άλλη επική περιπέτεια!» τονίζουν σε κοινή τους δήλωση οι Jackson, Walsh και Boyens.

«Για πάνω από δύο δεκαετίες, οι θεατές του κινηματογράφου έχουν αγκαλιάσει την τριλογία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών λόγω της αναμφισβήτητης αφοσίωσης που έχουν δείξει ο Peter, η Fran και η Philippa για την προστασία της κληρονομιάς των έργων του Tolkien και για να εξασφαλίσουν ότι το κοινό θα μπορούσε να ζήσει τον απίστευτο κόσμο που δημιούργησε με έναν τρόπο που τιμά το λογοτεχνικό του όραμα.

Είναι τιμή μας που συμφώνησαν να γίνουν συνεργάτες μας σε αυτές τις δύο νέες ταινίες. Με τον Andy να έρχεται να σκηνοθετήσει το Lord of the Rings: The Hunt for Gollum (*WT), συνεχίζουμε μια σημαντική δέσμευση για την αριστεία που αποτελεί αληθινό χαρακτηριστικό του τρόπου με τον οποίο όλοι θέλουμε να προχωρήσουμε και να συνεισφέρουμε περαιτέρω στην κινηματογραφική ιστορία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» τόνισαν από την πλευρά τους τα αφεντικά της Warner Bros.

Αυτά είναι όσα ανακοινώθηκαν, αλλά το μεγαλύτερο ερώτημα είναι από που θα αντλήσουν υλικό οι δύο νέες ταινίες. Θεωρητικά η πρώτη θα μπορούσε να διηγηθεί μέρος της ιστορία του Gollum μέχρι να φτάσουμε στα όσα είδαμε στο hobbit και την τριλογία, αλλά για την δεύτερη τίποτα δεν έχει γίνει προς το παρόν γνωστό, αφού λογικά θα έρθει αργότερα.

Όπως και να χει, είναι πολύ καλό νέο η εμπλοκή του Πίτερ Τζάκσον και της ομάδας του, στη νέα αυτή εποχή και εδώ θα είμαστε για όλα τα νεότερα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.