Γουίλ Σμιθ: Τον απέκλεισαν από τα όσκαρ για δέκα χρόνια
Movies

Γουίλ Σμιθ: Τον απέκλεισαν από τα όσκαρ για δέκα χρόνια

Το βράδυ της Παρασκευής η Ακαδημία Κινηματογράφου της Αμερικής ανακοίνωσε την απόφαση της για την υπόθεση του Γουίλ Σμιθ και το χαστούκι στον Κρις Ροκ στην πρόσφατη τελετή. Η ποινή που επιβλήθηκε στον ηθοποιό ήταν δεκαετής αποκλεισμός από παρουσία στην τελετή απονομής και ήταν το μοναδικό μέτρο που μπορούσε να πάρει η Ακαδημία αφού ο Σμιθ είχε ήδη παραιτηθεί από μέλος της πριν λίγες ημέρες.

«Κατά τη διάρκεια της τελετής δεν χειριστήκαμε σωστά την υπόθεση και για αυτό ζητάμε συγγνώμη. Ήταν μία ευκαιρία να δώσουμε ένα παράδειγμα στους καλεσμένους, τους τηλεθεατές και τα μέλη της Ακαδημίας, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ήμασταν απροετοίμαστοι για το απροσδόκητο» αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο Γουίλ Σμιθ θα κρατήσει το όσκαρ που κέρδισε, αφού η Ακαδημία δεν έχει τη δικαιοδοσία να του το αφαιρέσει, με πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα τους Χάρβεϊ Γουάνστιν και Ρομάν Πολάνσκι, που έχουν διατηρήσει τα βραβεία τους.

Λίγο μετά την ανακοίνωση, ο Γουίλ Σμιθ δήλωσε πως αποδέχεται και σέβεται την απόφαση της ακαδημίας. Να τονίσουμε πάντως, ότι ο ηθοποιός αποκλείστηκε μόνο από τις τελετές, αλλά αυτό δεν τον αποκλείει από το να είναι υποψήφιος σε αυτό το διάστημα.

Διαβάστε ακόμα:

Οι Pink Floyd κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι μετά από 28 χρόνια!

Rammstein: Στο νέο τραγούδι τους είναι… αγνώριστοι!

Multiverse of Madness: H τρέλα επικρατεί στο νέο teaser

Tool: Το box set του Fear Inoculum έρχεται και στην Ελλάδα


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ