Είναι τρελός: O Τομ Κρουζ κόντρα στον θάνατο στο πιο επικίνδυνο κασκαντεριλίκι στην ιστορία!
Movies

Είναι τρελός: O Τομ Κρουζ κόντρα στον θάνατο στο πιο επικίνδυνο κασκαντεριλίκι στην ιστορία!

Είναι γνωστό ότι ο Τομ Κρουζ αναλαμβάνει ο ίδιος σχεδόν όλες τις επικίνδυνες σκηνές στις ταινίες και δεν θέλει να τον αντικαθιστά κανένας, αλλά αυτό που έκανε για τις ανάγκες του έβδομου Mission Impossible αγγίζει τα όρια της τρέλας.

Στο βίντεο από τα γυρίσματα που ακολουθεί θα τον δείτε να προπονείται και τελικά να επιχειρεί ένα άλμα με μοτοσικλέτα, πάνω σε μία πανύψηλη ράμπα που είναι στημένη σε βουνό της Νορβηγίας και καταλήγει σε τεράστιο γκρεμό…

Η προετοιμασία για το συγκεκριμένο σκηνικό είναι τεράστια και όλα τα υλικά για το στήσιμο της ράμπας χρειάστηκε να μεταφερθούν εκεί με ελικόπτερο, αφού το μέρος είναι δυσπρόσιτο. Και τελικά όχι μόνο το καταφέρνει, αλλά το κάνει συνολικά έξι φορές για να επιλέξουν το καλύτερο. Ο Τομ Κρουζ είναι τρελός. Και έκλεισε φέτος τα 60!

Οι ειδικοί αποκάλεσαν αυτή την ενέργεια το πιο επικίνδυνο κασκαντεριλίκι της κινηματογραφικής ιστορίας. Το Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One έρχεται στους κινηματογράφους τον Ιούλιο και το δεύτερο μέρος θα ακολουθήσει τον Ιούνιο του 2024.


Δύο εκπλήξεις και μία πρεμιέρα για τους Metallica

Oppenheimer: Το πρώτο trailer για την ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν

Οι κριτικές για το νέο Avatar είναι εδώ: Άξιζε τον κόπο η αναμονή;

Στην πρώτη εικόνα από τη νέα ταινία ο Joker είναι… σημαδεμένος!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ