Έφυγε από τη ζωή στα 82 του ο Τζέιμς Κάαν
Movies

Έφυγε από τη ζωή στα 82 του ο Τζέιμς Κάαν

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 82 ετών άφησε ο Τζέιμς Κάαν. Η ανακοίνωση έγινε από το twitter του ηθοποιού με την οικογένεια να εκφράζει τις ευχαριστίες της για το ενδιαφέρον και τα συλλυπητήρια του κοινού.

Ο Κάαν έγινε γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό από το Brian’s Song στις αρχές της δεκαετίας του ’70 και έγραψε ιστορία λίγο αργότερα με το ρόλο του Σόνι Κορλεόνε στον Νονό του Φράνσις Φόρντ Κόπολα. Για την ερμηνεία του ήταν μάλιστα υποψήφιος για όσκαρ. 

Οι εμφανίσεις του σε ταινίες από τη δεκαετία του ’80 και μετά ήταν σποραδικές με πιο χαρακτηριστικές αυτές στα Misery,  Dick TracyThe Yards και Dogville. 

Ο Τζέιμς Κάαν, γεννήθηκε στις 26 Μαρτίου του 1940 στο Μπρονξ, παιδί Εβραίων μεταναστών από την Γερμανία. Μεγάλωσε στο Κουίνς και σπούδασε στο Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν. Συνέχισε τις σπουδές του στον Πανεπιστήμιο Χόφστρα, κάτι που έμελλε να αποτελέσει σταθμό στη ζωή του.

Όλο το παρασκήνιο από τη χρησιμοποίηση του Master of Puppets στο Stranger Things

Θρήνος στους Sepultura – Πέθανε η γυναίκα του Andreas Kisser

Ακυρώθηκε η περιοδεία των Whitesnake – Δεν έρχονται Ελλάδα

Ο Matt Bellamy έκανε «ντου» σε ελληνικό γάμο μετά τη συναυλία των Muse


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ