Captain America: Τρελά λεφτά σε δημοπρασία για το πρώτο τεύχος!
Movies

Captain America: Τρελά λεφτά σε δημοπρασία για το πρώτο τεύχος!

Με το αστρονομικό ποσό των 3,1 εκατομμυρίων δολαρίων αγοράστηκε το πρώτο τεύχος του Captain America σε δημοπρασία που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη. Παραλίγο δηλαδή να πάμε για νέο ρεκόρ, αφού το πρώτο τεύχος του Spider-Man έφτασε το 2014 τα 3,6 εκατομμύρια δολάρια.

Το τεύχος κυκλοφόρησε το 1941, κόστιζε 10 σεντς και είναι στο κλίμα της εποχής του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, με τον Captain America να γρονθοκοπεί τον Χίτλερ.  Τα τελευταία χρόνια γίνεται χαμός με τα συλλεκτικά πρώτα τεύχη που περιλαμβάνουν τις περιπέτειες των μεγαλύτερων ηρώων, αφού το πρώτο τεύχος με τον Superman έφτασε τα 3,2 εκατομμύρια δολάρια το 2014 και αυτό του Batman πήγε στα 2,2 εκατομμύρια το 2021.

Στο κινηματογραφικό πεδίο, την ασπίδα του Captain America έχει πλέον και επίσημα ο Αnthony Mackie, αφού τον είδαμε στο Falcon and the Winter Soldier και θα επιστρέψει για δική του ταινία στο Captain Merica 4.  O ήρωας της Marvel ήρθε ξανά στο προσκήνιο και στην ευρύτερη ποπ κουλτούρα από το 2011 με την πρώτη ταινία του Κρις Έβανς και φυσικά παρέμεινε σε κεντρικό πλάνο στη δεκαετία που ακολούθησε.

Το εξώφυλλο του πρώτου τεύχους του Captain America:

Διαβάστε ακόμα:

Οι Pink Floyd κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι μετά από 28 χρόνια!

Rammstein: Στο νέο τραγούδι τους είναι… αγνώριστοι!

Multiverse of Madness: H τρέλα επικρατεί στο νέο teaser

Tool: Το box set του Fear Inoculum έρχεται και στην Ελλάδα


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ