Αποχώρησε από το νέο Scream η Νιβ Κάμπελ - Δεν τα βρήκαν στο οικονομικό
Movies

Αποχώρησε από το νέο Scream η Νιβ Κάμπελ – Δεν τα βρήκαν στο οικονομικό

Πάνω που το franchise του Scream είχε αρχίσει να παίρνει ξανά τα πάνω του, ήρθε η Νιβ Κάμπελ να ρίξει… μπουρλότο στην παραγωγή της επόμενης ταινίας. Η ηθοποιός που έχει συνδέσει το όνομα της με το Scream ανακοίνωσε ότι δεν θα συμμετάσχει στο υπό δημιουργία πρότζεκτ λόγω της οικονομικής προσφοράς που της έκαναν.

«Δυστυχώς δεν θα συμμετάσχω στην επόμενη ταινία του Scream. Ως γυναίκα έπρεπε να δουλέψω πολύ σκληρά για να θεμελιώσω την αξία μου ειδικά όσον αφορά στο Scream. Ένιωσα ότι η προσφορά που μου έκαναν δεν αντιπροσωπεύει αυτή την αξία που έφερα στο franchise» τόνισε η ηθοποιός επιβεβαιώνοντας τις φήμες που είχαν ξεκινήσει από το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

H πέμπτη ταινία του Scream έκανε πρεμιέρα στις αρχές της χρονιάς και έφτασε τα 150 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις παγκοσμίως, ενώνοντας παλιά και νέα μέλη του καστ.

Η 6η ταινία έχει ήδη προγραμματιστεί για τον Μάρτιο του 2023, με την Hayden Panettiere να επιστρέφει μετά το Scream 4. H Νιβ Κάμπελ αυτή την εποχή πρωταγωνιστεί στο Lincoln Lawyer του Netflix ενώ θα συμμετάσχει και στο Twisted Metal που ετοιμάζει το Peacock.


1899: Το teaser για τη νέα σειρά των δημιουργών του Dark

Sandman: Έρχεται στο Netflix στις 5 Αυγούστου 

Stranger Things: Έσπασε όλα τα ρεκόρ του Netflix!

Το Running Up that Hill πήγε στο νο1  λόγω Stranger Things


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: