Η αλλαγή σκηνοθέτη στο νέο Fast & Furious κοστίζει ένα εκατομμύριο δολάρια τη μέρα!
Movies

Η αλλαγή σκηνοθέτη στο νέο Fast & Furious κοστίζει ένα εκατομμύριο δολάρια τη μέρα!

Μεγάλη έκπληξη στο κοινό αλλά και στους ανθρώπους το Hollywood γενικότερα, προκάλεσε πριν από μερικές ημέρες η είδηση, ότι ο Justin Lin αποχωρεί από τη σκηνοθεσία του νέου Fast & Furious και ενώ τα γυρίσματα είχαν ήδη ξεκινήσει.

Ο Lin έχει συνδέσει το όνομα του με τη γιγάντωση του franchise, αφού σκηνοθέτησε πέντε από τις ταινίες, με πιο πρόσφατη το F9 και είχε ήδη ξεκινήσει τη δουλειά για το Fast X που θα χωριστεί σε δύο ταινίες και θα αποτελέσει το μεγάλο φινάλε.

Η ανακοίνωση έκανε λόγο για καλλιτεχνικές διαφορές, που μεταξύ μας τώρα σημαίνει ότι τσακώθηκε μάλλον με τον Vin Diesel, έτσι η ταινία ψάχνει νέο σκηνοθέτη.

Όπως γράφει το Variety, αυτή η υπόθεση μπορεί να κοστίσει στη Universal μέχρι και ένα εκατομμύριο δολάρια τη μέρα, αφού οι μονάδες είναι στη θέση τους και είχαν ήδη ξεκινήσει τη δουλειά.

Γίνεται λοιπόν αγώνας δρόμου για να βρεθεί νέος σκηνοθέτης που και πάλι όμως ακόμα και αν ανακοινωθεί άμεσα θα χρειαστεί ένα διάστημα για να μπει στη διαδικασία. Προς το παρόν το βάρος έχει πέσει στη δεύτερη μονάδα γυρισμάτων που βρισκόταν στην Αγγλία χωρίς τον Lin για να κάνει συμπληρωματικά γυρίσματα, ενώ η κεντρική μονάδα παραμείνει στις ΗΠΑ περιμένοντας τον νέο σκηνοθέτη. Η ημερομηνία πρεμιέρα για το Fast X έχει οριστεί για τις 23 Μαΐου του 2023.

Στο βίντεο που ακολουθεί και δημοσιεύθηκε πριν λίγες ημέρες βλέπουμε τον σκηνοθέτη μαζί με τον Vin Diesel στην πρώτη ημέρα των γυρισμάτων και την επικοινωνία τους δεν τη λες και θερμή.

https://youtu.be/5-5lOtqDlok

Disney Plus: Ανακοίνωσε προσφορά για την Ελλάδα και πολλά νέα για την πρεμιέρα

Βόμβα στο Walking Dead: Αποχώρησε από το spin off η Carol!

Λύθηκε το μυστήριο του κλειστού φακέλου που παρέδωσαν στην Ολίβια Γουάιλντ

Επίσημο: O Batman θα επιστρέψει με νέα ταινία!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: