Μεγάλη αλλαγή στο νέο Fantastic Four: Αποχώρησε ο σκηνοθέτης του Spider-Man
News

Μεγάλη αλλαγή στο νέο Fantastic Four: Αποχώρησε ο σκηνοθέτης του Spider-Man

H ταινία των Fantastic Four αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα πρότζεκτ της νέας εποχής του MCU, αλλά πλέον αλλάζει πορεία, αφού αποχώρησε ο σκηνοθέτης.

Με ανακοίνωση του ο Jon Watts που σκηνοθέτησε τη νέα τριλογία του Spider-Man, έκανε γνωστό ότι αποχωρεί και ελπίζει να επιστρέψει στη Marvel κάποια στιγμή στο μέλλον.

«Η δημιουργία των τριών ταινιών του Spider-Man ήταν μία εκπληκτική εμπειρία που μου άλλαξε τη ζωή. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων για την ευκαιρία να συμμετέχω στο mcu τα τελευταία χρόνια. Ελπίζω ότι θα επιστρέψω κάποια στιγμή και ανυπομονώ να δω τους Fantastic Four να γίνονται πραγματικότητα» τονίζει ο Watts.

O σκηνοθέτης είχε αναλάβει τους Fantastic Four από το 2020 όταν είχε ανακοινωθεί η ταινία, όμως από τότε δεν είχαμε άλλες εξελίξεις, αφού δεν έχουν βρεθεί οι πρωταγωνιστές, ούτε έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας. Το μόνο που ξέραμε ήταν ότι θα ανήκει στην 4η φάση κάτι που πλέον δεν φαντάζει και τόσο πιθανό.

«Ανυπομονούσαμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί του για να φέρουμε τους Fantastic Four στο MCU όμως καταλαβαίνουμε τους λόγους της αποχώρησης του. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα έχουμε την ευκαιρία να δουλέψουμε ξανά μαζί στο μέλλον» τόνισε από την πλευρά του το αφεντικό της Marvel, Kevin Feige.

H αποχώρηση του Watts είναι σημαντική και για τις εξελίξεις με τον Spider-Man. Αν και είναι δεδομένο ότι μετά το No Way Home, το επόμενο βήμα του χαρακτήρα στο MCU θα αργήσει να έρθει στη μεγάλη οθόνη, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν η Marvel θα στραφεί σε άλλον σκηνοθέτη.

Ο Jon Watts έχει μπόλικα πράγματα στο πρόγραμμα του, αφού θα σκηνοθετήσει ταινία με τους George Clooney και Brad Pitt για το Apple Tv plus, ενώ είναι στην παραγωγή για το Final Destination του ΗΒΟ Max.


Disney Plus: Ανακοίνωσε προσφορά για την Ελλάδα και πολλά νέα για την πρεμιέρα

Βόμβα στο Walking Dead: Αποχώρησε από το spin off η Carol!

Λύθηκε το μυστήριο του κλειστού φακέλου που παρέδωσαν στην Ολίβια Γουάιλντ

Επίσημο: O Batman θα επιστρέψει με νέα ταινία!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ