Η Vans παρουσιάζει το UltraRange Neo VR3: Μια βιώσιμη επιλογή για τα ταξίδια
Lifestyle

Η Vans παρουσιάζει το UltraRange Neo VR3: Μια βιώσιμη επιλογή για τα ταξίδια

Αυτό το καλοκαίρι, η Vans υπερήφανα παρουσιάζει την τελευταία έκδοση του UltraRange, το UltraRange Neo VR3. Συνδυάζοντας την άνεση και ευελιξία του UltraRange με τα sustainable στοιχεία VR3 της Vans, το νέο μοντέλο έχει σχεδιαστεί για απρόβλεπες περιπέτειες, προσφέροντας μια βιώσιμη επιλογή για το ταξίδι σου.

Το UltraRange Neo VR3 διατηρεί τον πρωταρχικό στόχο της σειράς UltraRange – μια στυλάτη και λειτουργική επιλογή, σχεδιασμένη για να σε πάει στον προορισμό σου. Παράλληλα, υιοθετεί μια βιώσιμη φιλοσοφία που συνάδει με το μέλλον στη μόδα. Σε αυτή τη τελευταία έκδοση, η συλλογή VR3 έχει δημιουργηθεί με στόχο την τέλεια εφαρμογή, την απόλυτη άνεση και την πιο σύγχρονη σχεδιαστική προσέγγιση.

Η εξωτερική σόλα του VR3 είναι κατασκευασμένη από ένα υλικό που περιέχει καουτσούκ φυσικής παραγωγής, το οποίο προέρχεται από φάρμες που εφαρμόζουν γεωργικές μεθόδους, με σκοπό την προώθηση της βιοποικιλότητας, την ενίσχυση των υδρολογικών κύκλων, τη βελτίωση εδαφικής ποιότητας και την απομόνωση άνθρακα. Το νέο υλικό από καουτσούκ δημιουργήθηκε και σχεδιάστηκε για να διατηρήσει  την ίδια σταθερότητα και αίσθηση, που κάνει τη Vans τόσο δημοφιλή ήδη από το 1966.

Tο Vans UltraRange Neo VR3 είναι διαθέσιμο στα επίσημα καταστήματα της Vans, στο The Mall Athens, στο Golden Hall, στο Athens Metro Mall,  στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη, στο Nicosia Mall και το My Mall στην Κύπρο, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής.


Tα φώτα του Hollywood έσβησαν: Ξεκίνησαν απεργία και οι ηθοποιοί

Δέκα μικρές ιστορίες από την… καταστροφή του Appetite for Destruction

To trailer για τη σειρά της Ahsoka μας βουτάει ξανά στον κόσμο του Star Wars

Οι Tenacious D εμπνεύστηκαν το Tribute από τους Metallica


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ