Οι πρώτες φωτογραφίες του Μπρους Γουίλις μετά τη διάγνωση με αφασία
Life

Οι πρώτες φωτογραφίες του Μπρους Γουίλις μετά τη διάγνωση με αφασία

Λίγες ημέρες μετά τη ανακοίνωση της οικογένειας του Μπρους Γουίλις ότι ο ηθοποιός έχει διαγνωστεί με αφασία και αποσύρεται  από τον χώρο του θεάματος, δημοσιεύθηκαν οι πρώτες φωτογραφίες του. Η Χέμινγκ Γουίλις μοιράστηκε ένα βίντεο την Τρίτη στο Instagram με εκείνη, τον Γουίλις και την 10χρονη κόρη τους, να περπατούν δίπλα σε ένα ποτάμι.

Επιπλέον, δημοσίευσε φωτογραφίες με την ίδια και τον σύζυγό της να απολαμβάνουν τη φύση. «Η μαμά και ο μπαμπάς στo αγαπημένο τους περιβάλλον», έγραφε η λεζάντα των φωτογραφιών που τράβηξε η 10χρονη κόρη τους.

Η αφασία επηρεάζει την ικανότητα ενός ανθρώπου να επικοινωνεί, προκαλώντας δυσκολία στη γραφή, την ομιλία και μερικές φορές την κατανόηση του τι λένε οι συνομιλητές του. Τη διάγνωση είχε ανακοινώσει η οικογένεια του 67χρονου Μπρους Γουίλις μέσα από τα social media.

Μπρους Γουίλις Μπρους Γουίλις

O Μπρους Γουίλις παντρεύτηκε το 2009 με την Εμα Χεμινγκ και απέκτησαν δύο κόρες, την 10χρονη Μέιμπελ και την 7χρονη Έβελιν Πεν. Με την Ντέμι Μουρ ήταν παντρεμένος από το 1987 μέχρι το 2000 και απέκτησαν τρεις κόρες: την 33χρονη Ράμερ, την 30χρονη Σκάουτ και την 28χρονη Ταλούλα.


Διαβάστε ακόμα:

Οι Pink Floyd κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι μετά από 28 χρόνια!

Rammstein: Στο νέο τραγούδι τους είναι… αγνώριστοι!

Multiverse of Madness: H τρέλα επικρατεί στο νέο teaser

Tool: Το box set του Fear Inoculum έρχεται και στην Ελλάδα


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ