Πέθανε από ανακοπή καρδιάς η κόρη του Elvis Presley, Lisa Marie
Life

Πέθανε από ανακοπή καρδιάς η κόρη του Elvis Presley, Lisa Marie

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία μόλις 54 ετών, άφησε η Lisa Marie Presley. Ήταν η μοναχοκόρη του Elvis και η πρώτη σύζυγος του Michael Jackon ενώ είχε κυκλοφορήσει και τρεις δίσκους.

Η Lisa Marie έφυγε από τη ζωή στο νοσοκομείο West Hills, όπου μεταφέρθηκε μετά από ανακοπή καρδιάς που υπέστη στο σπίτι της.

«Με βαριά καρδιά πρέπει να μοιραστώ τα βαριά νέα, ότι  η όμορφη κόρη μου Λίζα Μαρί, μας άφησε… Ήταν η πιο παθιασμένη δυνατή και αγαπημένη γυναίκα που γνώρισα ποτέ. Ζητάμε ιδιωτικότητα καθώς προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε αυτή τη βαθιά απώλεια. Σας ευχαριστώ για την αγάπη και τις προσευχές. Προς το παρόν δεν θα υπάρξει κανένα άλλο σχόλιο» έγραψε στην ανακοίνωση, η μητέρα της, Priscilla Presley.

Μαζί με τη μητέρα της παρευρέθηκαν στις Χρυσές Σφαίρες το βράδυ της Τρίτης, όταν ο Όστιν Μπάτλερ κέρδισε το βραβείο για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο Elvis του Μπαζ Λούρμαν. Στην ομιλία αποδοχής του, ο Μπάτλερ είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους απίστευτους παραγωγούς μας και τη Warner Bros και την οικογένεια Presley. Σας ευχαριστώ που μου ανοίξατε την καρδιά σας, τις αναμνήσεις σας, το σπίτι σας. Lisa Marie και Priscilla, σας αγαπώ για πάντα». Η Lisa είχε δηλώσει πριν την τελετή  για την ταινία «Απολύτως εξαίσια. Ο Όστιν Μπάτλερ διοχέτευσε και ενσάρκωσε όμορφα την καρδιά και την ψυχή του πατέρα μου».

Κυκλοφόρησε τρία άλμπουμ, όλα με επιτυχίες και αναγνώριση από τους κριτικούς, ενώ σε ηλικία 25 ετών είχε γίνει η μοναδική κληρονόμος της περιουσίας του Elvis. Το 2004 πούλησε το 85 των δικαιώματων για τα τραγούδια του πατέρα της έναντι 100 εκατομμυρίων δολαρίων, αλλά διατήρησε στην κατοχή της την Graceland.

Είχε παντρευτεί τέσσερις φορές και όλες κατέληξαν σε διαζύγιο, ενώ εκτός από τον Michael Jackson είχε παντρευτεί και με τον Νίκολας Κέιτζ (2002-2004). Αφήνει πίσω της τρεις κόρες, ενώ ο 27 χρόνος γιος της αυτοκτόνησε το 2020.


Το μεγάλο φαβορί για τη θέση του ντράμερ στους Foo Fighters

Τρόμος μέσα στη νύχτα στο πιο πειραματικό θρίλερ της χρονιάς

ROXX 30: ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΑΛΜΠΟΥΜ ΓΙΑ ΤΟ 2022

ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2022


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ