Ιδρυτικό μέλος των Hell's Angels ανακοίνωσε ο ίδιος τον θάνατο του!
Life

Ιδρυτικό μέλος των Hell’s Angels ανακοίνωσε ο ίδιος τον θάνατο του!

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 83 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο άφησε ο Sonny Barger. Ήταν ο ιδρυτής ενός μεγάλου παραρτήματος των Hell’s Angels, πρώην κατάδικος και με περάσματα από την μικρή οθόνη για το Sons of Anarhy.

Ήταν επίσης παρών στην αιματηρή συναυλία των Rolling Stones το 1969, όταν οι Hell’s Angels είχαν αναλάβει ρόλους σεκιούριτι.  Ο θάνατος του ανακοινώθηκε με μήνυμα που είχε αφήσει ο ίδιος.

«Αν διαβάζετε αυτό το μήνυμα, θα ξέρετε ότι έχω φύγει. Ζήτησα να αναρτηθεί αυτό το σημείωμα αμέσως μετά το θάνατό μου. ‘Έζησα μια μακρά και καλή ζωή γεμάτη περιπέτεια. Και είχα το προνόμιο να είμαι μέλος ενός καταπληκτικού συλλόγου. Παρόλο που είχα μια δημόσια προσωπικότητα για δεκαετίες, απολάμβανα κυρίως τον ιδιαίτερο χρόνο με τα αδέρφια μου στο κλαμπ, την οικογένειά μου και τους στενούς μου φίλους. Σας παρακαλώ να γνωρίζετε ότι απεβίωσα ειρηνικά μετά από σύντομη μάχη με τον καρκίνο. Αλλά να ξέρετε επίσης ότι στο τέλος, περιτριγυρίστηκα από αυτό που πραγματικά έχει σημασία: Η σύζυγός μου, Ζοράνα, καθώς και οι αγαπημένοι μου. Κρατήστε το κεφάλι σας ψηλά, μείνετε πιστοί, παραμείνετε ελεύθεροι και πάντα να εκτιμάτε την τιμή».

Ο Barger αναφέρει σε μια από τις αυτοβιογραφίες του ότι οι Hells Angels ήταν μια μικρή λέσχη στο Σαν Φρανσίσκο, που είχε ξεθωριάσει, όταν αυτός και άλλοι μοτοσικλετιστές αποφάσισαν να πάρουν το όνομα, ιδρύοντας τους Oakland Hells Angels, το σημαντικότερο τμήμα της λέσχης.


Ο Matt Bellamy έκανε «ντου» σε ελληνικό γάμο μετά τη συναυλία των Muse

Netflix: Όλες οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται τον Ιούλιο

Λύθηκε το «μυστήριο» με τα σπασμένα πλευρά του Tommy Lee

O Κρίστιαν Μπέιλ θα επέστρεφε στο ρόλο του Batman με έναν όρο


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ