O Kevin Bacon πέφτει θύμα απαγωγής στο χριστουγεννιάτικο σπέσιαλ των Guardians of the Galaxy
News

O Kevin Bacon πέφτει θύμα απαγωγής στο χριστουγεννιάτικο σπέσιαλ των Guardians of the Galaxy

Πέντε χρόνια μετά τη δεύτερη ταινία και τρία μετά την παρουσία τους στο Endgame, οι Guardians of the Galaxy επιστρέφουν για να γιορτάσουν μαζί μας τα Χριστούγεννα! Λίγο πριν την τρίτη ταινία που θα κάνει πρεμιέρα τον Μάιο, ο James Gunn έγραψε και σκηνοθέτησε ένα εορταστικό σπέσιαλ επεισόδιο που θα προβληθεί στις 25 Νοεμβρίου στο Disney Plus και το πρώτο trailer είναι εδώ.

Η πλοκή τοποθετείται μετά τα γεγονότα της τελευταίας ταινίας των Avengers με τον Star Lord να βρίσκεται ακόμα σε κατάθλιψη με τα όσα συνέβησαν με την Gamora και τους υπόλοιπους να προσπαθούν να του φτιάξουν το κέφι. Η ιδέα που πέφτει στο τραπέζι είναι να του κάνουν ένα χριστουγεννιάτικο δώρο από τη γη, αλλά αυτό που επιλέγουν είναι ο Kevin Bacon. O ηθοποιός!

Την… απαγωγή αναλαμβάνουν ο Drax και η Mantis, με τον ηθοποιό όπως είναι λογικό, να μην είναι και τόσο θετικός στην προοπτική. Δείτε το trailer για το χριστουγεννιάτικο σπέσιαλ των Guardians of the Galaxy και αμέσως μετά το πόστερ.

guardians of the galaxy

Ποιος ήταν ο τεράστιος δράκος στο φινάλε του House of the Dragon

Ετοιμαζόμαστε για τεράστιο μπέρδεμα με το 1899 στο Netflix

To trailer του Ant-Man αλλάζει τα πάντα στο MCU

Ο Χένρι Κάβιλ επέστρεψε και επίσημα στο ρόλο του Superman


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ