Ο George Martin δεν είχε καμία ενημέρωση και εμπλοκή στις τελευταίες σεζόν του Game of Thrones
News

Ο George Martin δεν είχε καμία ενημέρωση και εμπλοκή στις τελευταίες σεζόν του Game of Thrones

George Martin: Σε λίγες ημέρες επιστρέφουμε στο Γουέστερος με την πρεμιέρα του House of the Dragon, που έρχεται τρία χρόνια μετά το φινάλε του Game of Thrones. Ο τρόπος που τελείωσε η πιο επιτυχημένη σειρά όλων των εποχών θα παραμείνει θέμα συζήτησης για πολλά χρόνια και φυσικά η γνώμη του George Martin για το θέμα σημαίνει πολλά.

Δεν τη λέει ακόμα με ευθύ τρόπο και το φέρνει γύρω-γύρω, όμως από τις δηλώσεις του στους New York Times δεν το λες και ενθουσιώδη, αφού τονίζει ότι οι δημιουργοί της σειράς από ένα σημείο και μετά τον άφησαν στην απ’ έξω.

«Όταν έφτασε η 5η και 6η σεζόν και ειδικά η 7η και η 8η ήμουν εντελώς αμέτοχος» λέει ο δημιουργός του σύμπαντος που εξελισσόταν η σειρά και στα πρώτα χρόνια της είχε μεγάλη εμπλοκή σε όλα τα δημιουργικά ζητήματα. Από το σενάριο μέχρι και το κάστινγκ.

Όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν ξέρει γιατί συνέβη αυτό, ο Martin ήταν σαφής. «Θα πρέπει να ρωτήσετε τους D.B. Weiss και David Benioff». 

Στο House of the Dragon o George Martin έχει πολύ ενεργό ρόλο, δίπλα στο showrunner, Ryan J. Condal. Από όλα τα spin-off που εξετάστηκαν αυτό ήταν που πίστευε περισσότερο και πίεσε πολύ προς την επιλογή του.

Οι άνθρωποι του HBO κατέληξαν, ότι η ελάχιστη εμπλοκή του συγγραφέα στις τελευταίες σεζόν του Game of Thrones αλλά και στον πιλότο του Bloodmoon, ήταν λάθος κινήσεις και η εμπιστοσύνη στον άνθρωπο που έπλασε αυτό τον κόσμο πρέπει να είναι μεγαλύτερη.

«Για εμάς ο George ήταν μία πολύτιμη πηγή σε αυτή τη διαδικασία. Είναι ο δημιουργός αυτού του κόσμου. Έτσι δεν μπορώ να φανταστώ μία σειρά που δεν θα υποστήριζε ή δεν πίστευε σε αυτήν» δήλωσε επίσης στους Times ο διευθυντής περιεχόμενου του HBO, Casey Bloys.

Το House of the Dragon κάνει πρεμιέρα στις 21 Αυγούστου. 


Για πρώτη φορά σε streaming  στην Ελλάδα η τριλογία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Οι Metallica έβγαλαν μπλουζάκια Stranger Things!

To πρώτο teaser του νέου Joker επιβεβαιώνει τη συμμετοχή της Lady Gaga

Batgirl: Η ταινία γυρίστηκε αλλά δεν θα κυκλοφορήσει!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ