Ο Frank Carter κάνει... στροφή με τους Rattlesnakes στο νέο τους άλμπουμ
News

Ο Frank Carter κάνει… στροφή με τους Rattlesnakes στο νέο τους άλμπουμ

Τον Ιανουάριο του 2024 θα κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ του Frank Carter με τους Rattlesnakes που ουσιαστικά αποτελεί τη συνεργασία του με τον Dean Richardson. To Dark Rainbow όπως είναι ο τίτλος της νέας δουλειάς, περιλαμβάνει 11 τραγούδια και το πρώτο single δεν έχει καμία σχέση με τις punk εκρήξεις που μας έχουν συνηθίσει, αντίθετα γέρνει περισσότερο στις πιο ήρεμες στιγμές του End of Suffering που είχε κυκλοφορήσει το 2019. Με λίγα λόγια, πως θα ήταν η μουσική των Arctic Monkeys αν ο Alex Turner δεν υποδυόταν τον τροβαδούρο σε ένα μπαρ στη σελήνη.

«Βλέπω τον κόσμο να αλλάζει τόσο γρήγορα και ακόμα προσπαθώ να συμφιλιωθώ με το ποιος είμαι και ποια είναι η αυθεντική εκδοχή μου. Δίνοντας στους ανθρώπους αυτό που πίστευα ότι ήθελαν, νομίζω ότι απομακρύνθηκα όλο και περισσότερο από αυτό που πραγματικά είμαι» δήλωσε ο Frank Carter για το Man of the Hour που μπορείτε να ακούσετε αμέσως στο τέλος του άρθρου. Το νέο τραγούδι έχει ήδη προστεθεί στη λίστα HOT ROXX στο Spotify.

Dark Rainbow tracklisting:

1. Money
2. Man of the Hour
3. Can I Take You Home
4. American Spirit
5. Happier Days
6. Brambles
7. Queen of Hearts
8. Sun Bright Golden Happening
9. Superstar
10. Self Love
11. A Dark Rainbow


Έντονη φημολογία για επιστροφή του Office!

Το πρώτο trailer για την 7η σεζόν του Rick and Morty

O Ozzy θέλει να κυκλοφορήσει ακόμα ένα άλμπουμ και μετά να βγει σε περιοδεία

Οι ιστορίες πίσω από τα νέα τραγούδια των Baroness


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ