Η εταιρεία merchandise των Metallica θέλει να βάλει φρένο στα... μούφα μπλουζάκια έξω από τις συναυλίες
News

Η εταιρεία merchandise των Metallica θέλει να βάλει φρένο στα… μούφα μπλουζάκια έξω από τις συναυλίες

Λουκάνικα, σάντουιτς, σουβλάκια, κάπνα και μούφα μπλουζάκια του συγκροτήματος που εμφανίζεται είναι κάτι που έχουμε συνηθίσει εδώ και δεκαετίες έξω από μεγάλες συναυλίες. Και αυτό δεν γίνεται μόνο στην Ελλάδα αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο. Όχι τα σουβλάκια, αλλά τα μπλουζάκια.

Αυτό ακριβώς θέλει να σταματήσει η Merch Traffic η εταιρεία που φτιάχνει το merchandise για τις συναυλίες των Metallica και όχι μόνο. Στις 26 Οκτωβρίου κατέθεσε αγωγή ενόψει της εμφάνισης της μπάντας στο St. Louis και στην ουσία ζητάει από τον δικαστή να εξουσιοδοτήσει την αστυνομία ώστε να προχωρήσει σε κατάσχεση των εμπορευμάτων.

«Τα εμπορεύματα που πωλούνται έξω από τα venue είναι της ίδιας γενικής εμφάνισης με τα εμπορεύματα του ενάγοντα κάτι που είναι πιθανό να προκαλέσει σύγχυση στους υποψήφιους αγοραστές. Επιπλέον, τα παράνομα εμπορεύματα που πωλούνται και πρόκειται να πωληθούν από τους κατηγορούμενους είναι γενικά κατώτερης ποιότητας» αναφέρει η εταιρεία στην αγωγή της.

Αντίστοιχες ενέργειες έγιναν πρόσφατα και σε άλλες πολιτείες των Η.Π.Α. πριν από τις εμφανίσεις των Metallica, όμως δεν έχει γίνει γνωστό το πως εξελίχθηκαν αυτές οι υποθέσεις και αν υπήρξαν τελικά κατασχέσεις. Θα πρέπει να τονίσουμε ότι στην τρέχουσα περιοδεία των Metallica, όπως βλέπετε και στην κεντρική φωτογραφία, το επίσημο merch-stand βρίσκεται και αυτό έξω από το κάθε γήπεδο.


ΤΟ ROXX ΤΑ ΒΑΦΕΙ ΜΑΥΡΑ… ΣΥΝΤΟΜΑ


Ανακοινώθηκε ο χώρος για τη συναυλία των Rammstein στην Ελλάδα

Έφυγε από τη ζωή στα 54 του ο Matthew Perry

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το τελευταίο τραγούδι των Beatles

Η πρώτη ανακοίνωση του Hellfest δίνει μια γεύση για τις περιοδείες του καλοκαιριού


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: