ΣΚΟΝΗ: Η θριαμβευτική κατάληξη της τριλογίας WOOL κυκλοφορεί
Books

ΣΚΟΝΗ: Η θριαμβευτική κατάληξη της τριλογίας WOOL κυκλοφορεί

«Σκόνη» Η θριαμβευτική κατάληξη της τριλογίας ΕΦ Wool του Hugh Howey που σύντομα θα δούμε στις τηλεοπτικές μας οθόνες, στην πολυαναμενόμενη σειρά της Apple TV+ με τους Rebecca Ferguson και Tim Robbins!

Το Σιλό εισήγαγε τον κόσμο του σιλό. Η Βάρδια είπε την ιστορία της δημιουργίας του. Η Σκόνη θα περιγράψει την πτώση του. Οι κάτοικοι του Σιλό 18 έχουν νέα δήμαρχο και την ευκαιρία για μια νέα αρχή.

Αλλά μόλις ανακτούν τα πατήματά τους, εμφανίζεται η σοβαρότερη απειλή τους: το Σιλό 1 και οι άνδρες που κατέστρεψαν τη Γη. Αλλά η εξουσία, η πολιτική και η επιβίωση της ανθρώπινης φυλής είναι πολύπλοκες καταστάσεις. Θα μπορούσαν να είναι οι ίδιοι οι άνθρωποι που κατέστρεψαν τη Γη αυτοί που θέλουν να τη σώσουν;

Η μάχη κερδήθηκε. Ο πόλεμος τώρα αρχίζει. Στη «Σκόνη», το τελευταίο βιβλίο της επιτυχημένης τριλογίας, οι επιλογές που κάνουν η Τζούλιετ και ο Ντόναλντ θα μπορούσαν να οδηγήσουν στη σωτηρία… ή στο θάνατο όλων στον πλανήτη.

Από τις Εκδόσεις Anubis κυκλοφορούν τα δύο πρώτα βιβλία της τριλογίας «Wool» με τίτλους «Σιλό» και «Βάρδια» αντίστοιχα.

Στην πολυαναμενόμενη τηλεοπτική υπερπαραγωγή WOOL των AMC και Apple TV+ που θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2023 πρωταγωνιστούν οι Rebecca Ferguson («Dune»), Rashida Jones («Parks and Recreation»), David Oyelowo («Selma»), Iain Glen («Game of Thrones») και ο βραβευμένος με Όσκαρ Tim Robbins («Mystic River», «The Player»).


Ο πρωταγωνιστής του Lost αποκαλύπτει γιατί αποσύρθηκε

O Τζον Σνόου επιστρέφει σε νέα σειρά-συνέχεια του Game of Thrones!

Disney Plus: Δέκα κορυφαίες σειρές στην πλατφόρμα!

Stranger Things: Η μικρή Eleven της νέας σεζόν δεν είναι αυτό που νομίζαμε


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ