Αρχιμάγος: Το πρώτο βιβλίο της νέας τριλογίας του R.A. Salvatore «Homecoming»
Books

Αρχιμάγος: Το πρώτο βιβλίο της νέας τριλογίας του R.A. Salvatore «Homecoming»

Μια νέα εποχή ξημερώνει για τα Λησμονημένα Βασίλεια στον «Αρχιμάγο»,  το πρώτο βιβλίο της νέας τριλογίας του R.A. Salvatore, με τίτλο «Homecoming».

Το Σκοτάδι έφυγε από το Βορρά και τα ορκ του ηττημένου Βασιλείου των Μενιάροουζ έχουν επιστρέψει στις σπηλιές τους στη Ραχοκοκαλιά του Κόσμου. Οι νάνοι της Μίθριλ Χολ και της Φέλμπαρ θάβουν τους νεκρούς τους και ανοικοδομούν τις κατεστραμμένες αίθουσές τους. Ο Ντριτζτ και οι σύντροφοί του στρέφουν τις σκέψεις τους στο μέλλον – στην οικογένεια και σε νέες περιπέτειες.

Οι ντρόου της Μεντζομπεράντζαν έχουν ιδρύσει μια νέα πόλη στην αρχέγονη πατρίδα τους, το Γκόντλγκριμ – μια πατρίδα που ο Μπρούενορ Μπάτλχαμερ είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει.

Αλλά πριν οι νταρκ ελφ του Άντερνταρκ μπορέσουν να αποκρούσουν μια εισβολή των νάνων, θα πρέπει να πολεμήσουν ο ένας τον άλλον, καθώς και το στρατό των δαιμόνων που αποφάσισαν να καλέσουν στην πόλη τους.

Ο Γκρομφ Μπένρε, ο πανίσχυρος ντρόου και αρχιμάγος της Μεντζομπεράντζαν, θα βρει τη θέση, τη μαγεία, την ευφυΐα, αλλά και την ίδια του τη λογική να δοκιμάζονται από τη διαβολική Βασίλισσα Αράχνη…

Όλα είναι χάος! O Ντριζτ Ντο Έρντεν, ο πιο διάσημος ήρωας των Forgotten Realms, επιστρέφει στο πρώτο βιβλίο της νέας τριλογίας «Homecoming» από την πένα του πολυδιαβασμένου R.A. Salvatore. Μέσα στη χρονιά θα κυκλοφορήσουν τα δυο επόμενα βιβλία της σειράς με τίτλο «Μαέστρος» και «Ήρωας».

Στοιχεία Βιβλίου:

Συγγραφέας: R.A Salvatore
Μετάφραση: Γιώργος Αγγελίδης
Σειρά: Homecoming Trilogy, Βιβλίο 1 / The Legend of Drizzt, Βιβλίο 31
Πρωτότυπος Τίτλος: Archmage
Κατηγορία: Fantasy, Μεταφρασμένη Λογοτεχνία
ISBN: 978-960-623-581-8
Διαστάσεις: 12 x 18 εκ.
Σελίδες: 456
Τιμή: € 13,50

Έγραψαν για το βιβλίο:

«Επικίνδυνες και επικές μάχες, με ένα έπαθλο που δεν μπορεί να διανοηθεί κανείς…» – sfcrowsnest.info

«Μια εξαιρετική αρχή μιας συναρπαστικής τριλογίας» – thenerdyshrink.com

 «Αν δεν έχετε διαβάσει ποτέ κάποιο βιβλίο του Ντριτζτ, πάρτε αυτό. Ο Salvatore δημιουργεί ένα πραγματικά υπέροχο μείγμα περιπέτειας και μαγείας, το οποίο θα σας ενθουσιάσει.» – bookwraiths.com

 Κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία

Από τις Εκδόσεις Anubis επανακυκλοφόρησαν με νέα εξώφυλλα τα μυθιστορήματα των σειρών «The Dark Elf Trilogy», «The Icewind Dale Trilogy», «Legacy of the Drow», «Paths of Darkness», «The Sellswords», «The Hunter’s Blades», «Transitions» και «Neverwinter Saga».

Κυκλοφορούν επίσης η τριλογία «Companions Codex», το βιβλίο  «Οι Σύντροφοι», προοίμιο της σειράς «Companions Codex», και «Οι Χαμένες Ιστορίες», μια επική ανθολογία διηγημάτων με πρωταγωνιστή τον θρυλικό Ντριτζτ Ντο Έρντεν.

Αποτελούν τα 30 πρώτα βιβλία της σειράς «The Legend of Drizzt», με πρωταγωνιστή τον διάσημο drow ranger Ντριτζτ Ντο Έρντεν.

Τα βιβλία των Forgotten Realms έχουν πουλήσει 30 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως και 200.000 αντίτυπα στη χώρα μας.

Μάθετε τα πάντα για τα Λησμονημένα Βασίλεια στα  forgotten-realms.gr και anubis.gr


Μία από τις καλύτερες metal συναυλίες που έχουμε δει στην Ελλάδα

Ο άνθρωπος που σχεδίασε το Alexander the Great μιλάει στο Roxx

Αυτή είναι η νέα σειρά των δημιουργών του Game of Thrones για το Netflix

Walking Dead: Η πρώτη σκηνή από τη σειρά του Daryl τον φέρνει στη μέση του ωκεανού


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ