Αυτό το βίντεο στο tiktok έχει γίνει viral και κατηγορεί τους Metallica για ρατσισμό
News

Αυτό το βίντεο στο tiktok έχει γίνει viral και κατηγορεί τους Metallica για ρατσισμό

Metallica: Όταν μπλέκεις με τη νεολαία με την καλή έννοια τότε πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα όσα μπορεί να ακολουθήσουν. Έτσι οι Metallica είδαν την καλή πλευρά με την αποθέωση των πιτσιρικάδων που τους ανακάλυψαν μέσα από το Stranger Things και τώρα αντιμετωπίζουν και την άλλη πλευρά.

Στο tiktok έχει γίνει viral ένα βίντεο που κατηγορεί το συγκρότημα για προβληματική συμπεριφορά και για ρατσισμό. Χρησιμοποιούνται ατάκες και εικόνες του παρελθόντος, μέχρι και φήμη που θέλει τον James Hetfield να απορρίπτει τους Body Count ως support λόγω του ICE-T. Πηγή αυτή της φήμης είναι βέβαια ο Axl Rose, αλλά αυτή είναι μία άλλη κουβέντα.

Το θέμα έχει συζητηθεί αρκετά και στο twitter με πολύ κόσμος να τρέχει προς υπεράσπιση των Metallica και άλλους να νιώθουν γρήγορα προδομένοι. Που να ανακαλύψουν συμπεριφορές και από αλλά συγκροτήματα της δεκαετίας του 80.  Ακολουθεί το βίντεο από το tiktok.

@serenatrueblood I find it intersting that they only cared about gatekeeping in their fandom when they started getting big agaib from Stranger Things. Thy only care about what lines theor pockets #metallica #metal #isyourfavproblematic #stanculture #cancelculture #fyp p.s. sorry dad #greenscreen #greenscreenvideo ♬ original sound – Serena Trueblood

Για πρώτη φορά σε streaming  στην Ελλάδα η τριλογία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Οι Metallica έβγαλαν μπλουζάκια Stranger Things!

To πρώτο teaser του νέου Joker επιβεβαιώνει τη συμμετοχή της Lady Gaga

Batgirl: Η ταινία γυρίστηκε αλλά δεν θα κυκλοφορήσει!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: