H Λέσχη του Μεσονυχτίου ανοίγει τις πύλες της στο Netflix
Horror

H Λέσχη του Μεσονυχτίου ανοίγει τις πύλες της στο Netflix

Λέσχη του Μεσονυχτίου: Σε ένα κέντρο περίθαλψης για νεαρούς ενήλικες σε τελικό στάδιο, οκτώ ασθενείς μαζεύονται κάθε βράδυ τα μεσάνυχτα, για να διηγηθούν ο ένας στον άλλο ιστορίες και να συμφωνήσουν ότι ο επόμενος που θα πεθάνει θα δώσει στην ομάδα ένα σημάδι από τον άλλο κόσμο.

Βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του 1994 καθώς και σε άλλα έργα του Κρίστοφερ Πάικ η «Λέσχη του Μεσονυχτίου» είναι μια νέα σειρά τρόμου του Netflix από τον Μάικ Φλάναγκαν και τους παραγωγούς του «Οι Δαίμονες του Χιλ Χάουζ» και «Midnight Mass».

O Μάικ Φλάναγκαν, εκτός από τις σειρές της τελευταίας τετραετίας στο Netflix, έχει σκηνοθετήσει τα Gerald’s Game και Doctor Sleep που βασίστηκαν σε βιβλία του Stephen King, ενώ αυτό τον καιρό ετοιμάζει τη σειρά The Fall of the House of Usher που αποτελεί μεταφορά μίας μικρής ιστορίας του Edgar Allan Poe.

Η Λέσχη του Μεσονυχτίου κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 7 Οκτωβρίου και αποτελεί μέρος της horror συλλογής που έρχεται παραδοσιακά στην πλατφόρμα κάθε χρόνο τέτοιες μέρες λόγω Halloween.

https://youtu.be/ChdbYc6w_o0


House of the Dragon: Ποιοι πρωταγωνιστές αλλάζουν άμεσα στη σειρά

Rings of Power: Ποιος είναι ο «πατέρας» των ορκ;

Διέρρευσε δύο εβδομάδες νωρίτερα το άλμπουμ των Slipknot!

Το πρώτο teaser για την τρίτη σεζόν του Mandalorian


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ