Κρατήστε μακριά τους δημιουργούς του Game of Thrones από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών!
News

Κρατήστε μακριά τους δημιουργούς του Game of Thrones από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών!

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Μία γρήγορη περίληψη καταστάσεων. Οι David Benioff και D.B. Weiss είναι οι άνθρωποι που έφεραν με τεράστια επιτυχία το Game of Thrones στις οθόνες μας αλλά η βιασύνη της τελευταίας διετίας, στέρησε από μία από τις κορυφαίες σειρές όλων των εποχών ένα αντάξιο φινάλε.

Και φυσικά όλα τα βέλη της κριτικής έπεσαν πάνω τους αφού αυτοί είχαν τον πρώτο και τελευταίο λόγο στην εξέλιξη της σειράς και φυσικά στον τρόπο που τελείωσε. Οι δυο τους έχουν ήδη συμφωνήσει εδώ και καιρό με τη Disney για να φέρουν στη μεγάλη οθόνη μία νέα τριλογία του Star Wars, αλλά όπως αναφέρει το Deadline αυτή την εποχή βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για μακροχρόνια συμφωνία με τρεις μεγάλους «παίκτες».

Ο πρώτος παίκτης είναι φυσικά η Disney, που θα ήθελε το δίδυμο γενικά στο ρόστερ της, ο δεύτερος είναι το Netflix που χάνει ένα ακόμα μεγάλο επικό πρότζεκτ στα πρότυπα του Game of Thrones και ο τρίτος είναι η Amazon.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Amazon θέλει τους Benioff και Weiss για έναν γενικότερο ρόλο με εμπλοκή όμως και στην τηλεοπτική σειρά για τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών που ετοιμάζεται αυτή την εποχή.

Και μετά τα όσα έγιναν με το φινάλε του Game of Thrones, είναι δεδομένο ότι η πλειονότητα των οπαδών του Τόλκιν και της δουλειάς του δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση αυτούς τους δύο να βάζουν τα χέρια στο πολυαναμενόμενο πρότζεκτ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ