Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για το prequel του Game of Thrones
News

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για το prequel του Game of Thrones

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Ακριβώς ένα μήνα μετά το φινάλε του Game of Thrones έρχεται η πληροφορία ότι τα γυρίσματα για το prequel μόλις ξεκίνησαν.

Το EW αναφέρει ότι η τοποθεσία που βρίσκονται τα συνεργεία αυτή την εποχή είναι η Βόρεια Ιρλανδία σε μια περιοχή γνωστή στους λάτρεις του GOT, αφού εκεί έχουν γίνει τα γυρίσματα για πολλά επεισόδια.

Το πιλοτικό επεισόδιο θα γυριστεί μέσα στο καλοκαίρι με την ελπίδα ότι στη συνέχεια θα πάρει το πράσινο φως από το HBO για να προχωρήσει ολόκληρη η πρώτη σεζόν.

Η νέα σειρά δεν θα έχει καμία σχέση χρονικά με το Game of Thrones, αφού θα γυρίσουμε πολλές χιλιάδες χρόνια πίσω και πιο συγκεκριμένα στην εποχή των ηρώων. Αυτή είναι η επίσημη περιγραφή που έχει δώσει στη δημοσιότητα το HBO.

Εξελίσσεται χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα του Game of Thrones και καταγράφει την… κατηφόρα του κόσμου από τη χρυσή εποχή των ηρώων στην πιο σκοτεινή του ώρα. Ένα πράγμα είναι σίγουρο: Από τα τρομακτικά μυστικά της ιστορίας του Γουέστερος μέχρι την πραγματική καταγωγή των White Walkers, τα μυστήρια της Ανατολής και τους Σταρκ των θρύλων… δεν είναι η ιστορία που νομίζουμε ότι ξέρουμε.

Ακολουθούν όλοι οι πρωταγωνιστές που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής.

Naomi Watts, Miranda Richardson

Richard McCabe, Marquis Rodriquez, John Heffernan, John Simm, Dixie Egerickx

Naomi Ackie, Denise Gough, Jamie Campbell Bower, Sheila Atim

Ivanno Jeremiah, Georgie Henley, Alex Sharp, Toby Regbo
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ