Νέο trailer για το Umbrella Academy του Netflix με τραγούδι από τους μισούς My Chemical Romance
News

Νέο trailer για το Umbrella Academy του Netflix με τραγούδι από τους μισούς My Chemical Romance

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Το 1989, την ίδια ημέρα, τυχαίες γυναίκες που δεν σχετίζονται μεταξύ τους φέρνουν στον κόσμο 43 παιδιά, παρόλο που μέχρι και την προηγούμενη ημέρα δεν παρουσίαζαν κανένα σημάδι εγκυμοσύνης. Επτά από τα νεογέννητα υιοθετούνται από έναν δισεκατομμυριούχο ο οποίος ιδρύει την «Ακαδημία της Ομπρέλας» και προετοιμάζει τα «παιδιά» του για να σώσουν τον κόσμο.

Σήμερα, τα έξι μέλη που έχουν επιβιώσει επανενώνονται στο άκουσμα της είδησης για το θάνατο του πατέρα τους και καλούνται να συνεργαστούν μεταξύ τους με σκοπό να διαλευκάνουν το μυστήριο που περιβάλλει τον θάνατο του. Ωστόσο, η επανενωμένη οικογένεια αρχίζει  να διασπάται ξανά, μια και οι προσωπικότητες και οι ικανότητες των μελών της διαφέρουν πολύ, για να μην αναφερθούμε στην άμεση απειλή μιας παγκόσμιας αποκάλυψης.

Η Ακαδημία της Ομπρέλας, βασίζεται στην ομώνυμη σειρά κόμικς του συγγραφέα Gerard Way και του εικονογράφου Γκάμπριελ Μπα την οποία εξέδωσε η Dark Horse Comics. Την παραγωγή για το Netflix αναλαμβάνει η Universal Cable Productions. Τον ρόλο του showrunner και διευθυντή παραγωγής αναλαμβάνει ο Στιβ Μπλάκμαν σε συνεργασία με τον Τζεφ Φ. Κινγκ, τον Μάικ Ρίτσαρντσον, τον Κιθ Γκόλντμπεργκ, τον Τζέραρντ Γουέι και τον Γκάμπρειλ Μπα.

Στο ολοκληρωμένο trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα ακούγεται μία διασκευή στο Hazy Shade of Winter από τον Gerard Way και τον Ray Toro (τους μισούς My Chemical Romance δηλαδή). Δείτε το trailer και αμέσως μετά έχουμε και το τραγούδι.

netflix.com/umbrellaacademy

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ