Οι πρώτες εικόνες από το χρονικό άλμα του Walking Dead που θα μας μεταφέρει έξι χρόνια μετά!

Roxx |
Οι πρώτες εικόνες από το χρονικό άλμα του Walking Dead που θα μας μεταφέρει έξι χρόνια μετά! - Roxx.gr

Το επεισόδιο του Walking Dead που προβλήθηκε την Κυριακή ήταν ένα από τα πιο κομβικά στην ιστορία της σειράς, αφού τράβηξε μια γραμμή στα όσα είχαμε συνηθίσει μέχρι σήμερα και αλλάζει εντελώς την πορεία των χαρακτήρων.

Ο Ρικ είπε αντίο (τουλάχιστον για το προσεχές μέλλον) αφού θα τον δούμε σε τρεις ταινίες που θα προβληθούν από το AMC, ενώ και η Μάγκι δεν θα εμφανιστεί ξανά στη σεζόν που διανύουμε.

Στο φινάλε του επεισοδίου είδαμε για πρώτη φορά τους νέους χαρακτήρες που μπαίνουν στο Walking Dead αλλά και τη Τζούντιθ τουλάχιστον έξι χρόνια μεγαλύτερη. Όπως επιβεβαιώθηκε από την Κυριακή και μετά η πλοκή όντως θα εξελιχθεί αρκετά χρόνια στο μέλλον με τους χαρακτήρες να έχουν συμβιβαστεί πλέον με την απουσία του Ρικ (που δεν έχει πεθάνει βέβαια αλλά αυτοί δεν το ξέρουν).

Έχουμε στα χέρια μας τις πρώτες φωτογραφίες με την πιο χτυπητή αλλαγή να έρχεται από την Κάρολ που έχει πλέον μακριά μαλλιά, ενώ σταθερός στις απόψεις του ο Ντάριλ δεν πρέπει να έχει κάνει μπάνιο από το ξεκίνημα τη σειρά.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ