Ο θάνατος θα «θερίσει» το Game of Thrones στην τελευταία σεζόν
News

Ο θάνατος θα «θερίσει» το Game of Thrones στην τελευταία σεζόν

Αυτή την εποχή ολοκληρώνονται τα γυρίσματα του Game of Thrones (αν δεν έχουν ολοκληρωθεί ήδη) και η σειρά θα μπει στο πολύμηνο στάδιο του post-production.

Φυσικά θα χρειαστεί να περιμένουμε αρκετό καιρό ακόμα μέχρι να δούμε τα έξι τελευταία επεισόδια αφού η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για το 2019 και σίγουρα μετά τον Μάρτιο.

Έχουμε ανηφόρα ακόμα μπροστά μας δηλαδή και μπόλικο χρόνο για κουβέντα και θεωρίες.

Τροφή για συζήτηση μας δίνουν οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών και σε αυτή την περίπτωση η Sophie Turner που μίλησε στο Gold Derby  για την τελευταία σεζόν της σειράς. Και τι μας είπε; Ότι προβλέπεται μακελειό.

«Μπορώ να σας πω ότι σίγουρα θα δούμε ανθρώπους να έρχονται κοντά για να πολεμήσουν ενάντια στον κοινό εχθρο. Θα υπάρχει μεγάλη ένταση ανάμεσα σε αυτά τα μικρά γκρουπ που παλεύουν για αυτό που θεωρούν σωστό. Είναι το Game of Thrones, έτσι θα είναι πιο αιματηρό, θα έχει περισσότερους θανάτους και θα είναι πιο βασανιστικό συναισθηματικά από όλες τις προηγούμενες σεζόν». 

Κάτι τέτοιο περιμέναμε και εμείς είναι η αλήθεια.

Από την πλευρά του ο Nikolaj Coster-Waldau που υποδύεται τον Τζέιμι, μίλησε για την τελευταία σεζόν χρησιμοποιώντας μόνο τρεις λέξεις: «Απολαυστική, σοκαριστική, συγκλονιστική».

 Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ