Νέες λεπτομέρειες για τη σειρά που θα εξελίσσεται στη φανταστική πόλη από τα βιβλία του Stephen King
News

Νέες λεπτομέρειες για τη σειρά που θα εξελίσσεται στη φανταστική πόλη από τα βιβλία του Stephen King

Πριν από λίγες ημέρες έσκασε από το πουθενά, βόμβα για μία νέα σειρά στο Hulu που θα εξελίσσεται στο Castle Rock την φανταστική πόλη που συναντάμε σε πολλές από τις ιστορίες του Stephen King.

Την παραγωγή έχει αναλάβει ο JJ Abrams ενώ εμπλέκεται και ο ίδιος ο King.

Μετά το teaser που δόθηκε στην δημοσιότητα έχουμε στα χέρια μας και την πρώτη περίληψη από το Hulu.

Το Castle Rock είναι μία σειρά τρόμου βγαλμένη μέσα από το σύμπαν του Stephen King που συνδυάζει την τεράστια μυθολογία των ιστοριών του συγγραφέα με την απαράμιλλη αποτύπωση χαρακτήρων και δίνει μία επική ιστορία σκοταδιού και φέτος που εξελίσσεται στην μικρή έκταση της πόλης του Maine. H συγκεκριμένη φανταστική πόλη είναι το μέρος που εξελίσσονται (ή γίνονται αναφορές σε αυτήν) πασίγνωστα βιβλία του King όπως τα Cujo, The Dark Half, IT και Needful Things, το διήγημα The Body αλλά και πολλές μικρές ιστορίες Το Castle Rock είναι μία ορίτζιναλ ιστορία, που εξερευνά τα θέματα και τους κόσμους που υπάρχουν στο οπλοστάσιο του Stephen King την ώρα που γίνονται αναφορές σε μερικές από τις πιο γνωστές ιστορίες του.

Δεν έχουμε ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας της σειράς, ούτε τους πρωταγωνιστές, αλλά ξέρουμε ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν κάποια στιγμή μέσα στη χρονιά.

Αν δεν το έχετε δει, αυτό είναι το πρώτο teaser:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ