Στο φετινό φινάλε του Walking Dead ο Ρικ υπόσχεται ότι θα πανηγυρίσουμε
News

Στο φετινό φινάλε του Walking Dead ο Ρικ υπόσχεται ότι θα πανηγυρίσουμε

Έχει περάσει από πολλά κύματα η σχέση μας με το Walking Dead τον τελευταίο χρόνο. Το cliffhanger στο φινάλε της περασμένης σεζόν μας άφησε να περιμένουμε έξι ολόκληρους μήνες για το θύμα του Negan που τελικά δεν ήταν ένα αλλά δύο.

Στο ξεκίνημα της η έβδομη σεζόν μας προσέφερε μία από τις πιο έντονες συναισθηματικά ώρες τηλεόρασης που έχουμε δει ποτέ, αλλά από εκεί και πέρα είδαμε επεισόδια που μας άφησαν το λιγότερο επιφυλακτικούς με το που το πάει η σειρά.

Όλα άλλαξαν στο mid-season φινάλε αφού η ομάδα των πρωταγωνιστών ενώθηκε και πάλι με στόχο αυτή τη φορά να κάνει κάτι με την υπόθεση του Negan.
Μιλώντας στο EW, o Άντριου Λίκνολν, που υποδύεται τον Ρικ υπόσχεται ότι το δεύτερο μισό της σεζόν θα είναι πολύ διαφορετικό για όλους και ειδικά για τον χαρακτήρα του.

«Έχει πλέον μία ελευθερία πάνω του. Μία ελευθερία που αποκτάς όταν δεν έχεις να χάσεις απολύτως τίποτα. Και έχει πάνω του τη δίψα για μάχη».

Ο Λίνκολν συνεχίζει λέγοντας πόσο διασκέδασε στα γυρίσματα των επεισοδίων και κλείνει με μια αναφορά στο φετινό φινάλε.

«Απλά περιμένετε μέχρι το 16ο επεισόδιο. Σας υπόσχομαι, υπάρχει ένα σημείο που έριξα το σενάριο και άρχισα να ρίχνω γροθιές στον αέρα και να κάνω ένα μικρό χορό».

To Walking Dead επιστρέφει με το δεύτερο μισό της 7ης σεζόν στις 12 Φεβρουαρίου. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ