Το Rock είναι του διαόλου
News

Το Rock είναι του διαόλου

Όσα δεν θα σας πουν οι δισκογραφικές εταιρίες και τα περιοδικά . Η προέλευση των ρυθμών της Ρόκ από τα βάθη της ζούγκλας . Τα ανάστροφα μηνύματα των δίσκων . Τα αντιχριστιανικά σύμβολα και λόγια . Η επιρροή της μουσικής στον άνθρωπο κατά τούς αρχαίους Έλληνες φιλόσοφους .

Τα πράγματα είναι σοβαρά. Καλή η πλάκα και ο χαβαλές αλλά ήρθε η ώρα να σοβαρευτούμε. Το ντοκιμαντέρ που ακολουθεί μας αποκαλύπτει , με σωστά και δομημένα επιχειρήματα, το κίνδυνο που διατρέχουμε όλοι μας από το προϊόν του Σατανά που ονομάζεται Ροκ μουσική.

Ο Ανδρέας – πρώην τραγουδιστής συγκροτήματος – αποφάσισε να αφήσει πίσω του την δόξα, την παγκόσμια φήμη, τα πολλά χρήματα και την δισκογραφία για να μας ανοίξει τα μάτια και να σώσει όλους εμάς από τα δίχτυα που περίτεχνα έχει απλώσει ο Σατανάς μέσω της επικίνδυνης Ροκ μουσικής.

Γνωρίζω ότι δεν θα έχετε την υπομονή να δείτε ολόκληρο το παρακάτω αριστούργημα αλλά αν το παλέψετε ίσως να σωθεί η ψυχή σας. Αν το δείτε θα πάρετε τις πολύτιμες απαντήσεις σε καυτά ερωτήματα όπως : Για πoιο λόγο ο Έλληνας ρόκερ Νίκος Καρβέλας (!!!) χρησιμοποιεί το «Devil’s Horns» (βλέπε DIO), γιατί το «Stairway to Heaven» είναι το διαβατήριό σου για την κόλαση, γιατί οι κινήσεις του Michael Jackson δεν είναι χορευτικές φιγούρες αλλά ανοίγουν την πύλη για τον κόσμο του Σατανά .

Επίσης για μερικούς που έχετε παρεξηγήσει κάποια πράγματα, ο Ανδρέας φροντίζει να τα βάλει όλα στην θέση τους. Για παράδειγμα, μην νομίζετε ότι αν δεν ακούτε Metal , Led Zeppelin και Madonna γλιτώσατε το κίνδυνο. Όχι , μην το νομίσετε ούτε στιγμή , τα υπόλοιπα είδη κάνουν και αυτά πρακτοριλίκια για τον Σατανά αλλά με ύπουλο, undercover τρόπο.

Δείτε λοιπό αυτό το καλτ αριστούργημα και προσπαθήστε να αποφύγετε τo air-guitaring όταν θα μπει το «Number of the Beast» κάποια στιγμή στο 37:00.
Τα πράγματα είναι σοβαρά.

[iframe]<iframe width=”420″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/LRafs7jKbys” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>[/iframe]

Υ.Γ. Παρεμπιπτόντως, αν αλλάξει το σενάριο στα λόγια του «Πρώην Μέταλ Τραγουδιστή» Ανδρέα, έχεις ένα καταπληκτικό αφιέρωμα για την μουσική της δεκαετίας του 80 και του 90.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ