Valhalla: Αυτό είναι το trailer για τους νέους Vikings του Netflix

Roxx |

Περισσότερα από χίλια χρόνια πριν, στις αρχές του 11ου αιώνα, το “Vikings: Valhalla” εξιστορεί τις ηρωικές περιπέτειες μερικών από τους πιο διάσημους Βίκινγκ όλων των εποχών. Του θρυλικού εξερευνητή Λέιφ Έρικσον (Σαμ Κόρλετ), της δυναμικής και πεισματάρας αδελφής του, Φρέιντις Έρικσντοτερ (Φρίντα Γκούσταφσον), και του φιλόδοξου Σκανδιναβού πρίγκιπα Χάραλντ Σίγκουρντσον (Λίο Σούτερ).

Καθώς η ένταση ανάμεσα στους Βίκινγκς και τους Άγγλους γαλαζοαίματους φτάνει σε αιματηρή κορύφωση και οι ίδιοι οι Βίκινγκ συγκρούονται για τις αντικρουόμενες χριστιανικές και παγανιστικές τους πεποιθήσεις, οι τρεις αυτοί Βίκινγκς ξεκινούν ένα επικό ταξίδι που θα τους οδηγήσει στην άλλη άκρη της θάλασσας και σε πεδία μάχης, μέσα από τα οποία θα πάνε από το Κάτεγκατ στην Αγγλία και αλλού, καθώς αγωνίζονται για επιβίωση και δόξα.Το “Vikings: Valhalla”, που διαδραματίζεται πάνω από 100 χρόνια μετά την ολοκλήρωση της πρωτότυπης σειράς “Vikings”, αφηγείται μια νέα περιπέτεια που σμίγει την ιστορική ακρίβεια και το δράμα με ρεαλιστική, καθηλωτική δράση. Η σειρά κάνει πρεμιέρα στις 25 Φεβρουαρίου, δείτε το trailer.

Vikings: To μακελειό στην πρεμιέρα και η σύνδεση με την αρχική σειρά

Ακολουθούν οι περιγραφές των χαρακτήρων που θα δούμε στη νέα σειρά:

ΣΑΜ ΚΟΡΛΕΤ ως ΛΕΪΦ ΕΡΙΚΣΟΝ

Ο Γροιλανδός Λέιφ μεγάλωσε στις παρυφές του γνωστού κόσμου και προέρχεται από μια δεμένη οικογένεια, προσκολλημένη στις αρχαίες παγανιστικές πεποιθήσεις. Ο ατρόμητος ναυτικός και εύρωστος Λέιφ μάς γνωρίζει με έναν κόσμο των Βίκινγκ που υφίσταται μια βίαιη αλλαγή.

ΦΡΙΝΤΑ ΓΚΟΥΣΤΑΦΣΟΝ ως ΦΡΕΪΝΤΙΣ ΕΡΙΚΣΝΤΟΤΕΡ

Η παθιασμένη παγανίστρια, δυναμική και ισχυρογνώμων Φρέιντις πιστεύει αμετανόητα στους “αρχαίους θεούς”. Όπως ο αδελφός της, ο Λέιφ, φτάνει στο Κάτεγκατ ως αουτσάιντερ και γίνεται πηγή έμπνευσης για τους αρχαιολάτρες.

ΛΙΟ ΣΟΥΤΕΡ ως ΧΑΡΑΛΝΤ ΣΙΓΚΟΥΡΝΤΣΟΝ

Ο ευγενής Βίκινγκ Χάραλντ είναι ένας από τους τελευταίους φανατικούς πολεμιστές. Είναι χαρισματικός, φιλόδοξος και όμορφος και έχει την ικανότητα να σμίγει τόσο τους ακόλουθους του θεού Όντιν όσο και τους χριστιανούς.

ΜΠΡΑΝΤΛΙ ΦΡΙΓΚΑΡΝΤ ως ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΝΟΥΤΟΣ

Ο βασιλιάς της Δανίας. Ο σοφός, έξυπνος και αδίστακτος αρχηγός των Βίκινγκ έχει από κοντά τους φίλους του, ενώ κρατά μακριά τους εχθρούς. Οι φιλοδοξίες του θα διαμορφώσουν την πορεία της ιστορίας του 11ου αιώνα και θα τον αναδείξουν σε σημαντικό πρόσωπο της εποχής των Βίκινγκ.

ΓΙΟΧΑΝΕΣ ΓΙΟΧΑΝΕΣΟΝ ως ΟΛΑΦ ΧΑΡΑΛΝΤΣΟΝ

Ο Όλαφ είναι ο μεγαλύτερος ετεροθαλής αδελφός του Χάραλντ. Έχει μεγάλη σωματική διάπλαση και είναι ένας φιλόδοξος, σκληρός και αδυσώπητος Βίκινγκ.  Επίσης, πιστεύει στην Παλαιά Διαθήκη.

ΛΑΟΥΡΑ ΜΠΕΡΛΙΝ ως ΕΜΑ ΤΗΣ ΝΟΡΜΑΝΔΙΑΣ

Η νεαρή, φιλόδοξη Έμα της Νορμανδίας προέρχεται από την αυλή των Νορμανδών και κατάγεται από τους Βίκινγκ. Έχει πολιτική οξυδέρκεια και είναι μία από τις πιο πλούσιες γυναίκες της Ευρώπης.

ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΟΟΥΚΣ ως ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΓΚΟΝΤΓΟΥΙΝ

Ο απόλυτος επιζών και ανώτατος σύμβουλος του βασιλιά της Αγγλίας. Προέρχεται από το πολιτικό περιθώριο, ενώ χάρη στην εξυπνάδα του καταφέρνει να πάει μπροστά.

ΚΑΡΟΛΙΝΕ ΧΕΝΤΕΡΣΟΝ ως ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ ΧΑΑΚΟΝ

Η σπουδαία πολεμίστρια και ανεκτική αρχηγός Χάακον κυβερνά με σύνεση το Κάτεγκατ. Παρόλο που είναι  παγανίστρια, έχει καταφέρει να κάνει το Κάτεγκατ μια πόλη ανοικτή σε όλες τις πεποιθήσεις σε μια δύσκολη εποχή. Θα  γίνει μια ισχυρή σύμβουλος της Φρέιντις η οποία ελκύεται από τη σοφία της.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ