Vikings: To μακελειό στην πρεμιέρα και η σύνδεση με την αρχική σειρά
News

Vikings: To μακελειό στην πρεμιέρα και η σύνδεση με την αρχική σειρά

Το επίσημο teaser για το Vikings:Valhalla του Netflix δόθηκε στη δημοσιότητα την Τρίτη και κάνει ξεκάθαρες τις προθέσεις της σειράς από την αρχή. Δεν θα πάρουμε ανάσα.

Η πρεμιέρα είναι βουτηγμένη στο αίμα αφού οι βίκινγκς παίρνουν εκδίκηση για τη γενοκτονία των Δανών την ημέρα του St. Brice. Και διαλύουν τη γέφυρα του Λονδίνου.

«Συγκεντρωθήκατε εδώ για να πάρετε εκδίκηση για τον θάνατο των Βίκινγκς. Φέρτε μου την Αγγλία» λέει ο Βασιλιάς Canut της Δανίας ενώ βλέπουμε στα πλάνα όλους τους νέους χαρακτήρες που θα πρωταγωνιστήσουν στη σειρά.

Ο showrunner του Valhalla, Jeb Stuart, προέρχεται από τον χώρο των ταινιών δράσης και υπόσχεται αυτό ακριβώς.

«Έρχομαι από ένα χώρο που τα πράγματα κινούνται πολύ γρήγορα. Δεν θα σας δώσω 30 δευτερόλεπτα να σκεφτείτε τι εννοούσε ο πρωταγωνιστής με αυτή την παράξενη φράση. Πρέπει να ακολουθήσετε, θα είμαστε συνέχεια σε κίνηση» δηλώνει στο Entertainment Weekly και ξεκαθαρίζει ότι ο Michael Hirst που υπέγραψε το πρώτο Vikings, αν και είναι παραγωγός δεν συμμετείχε ενεργά στη δημιουργία του Valhalla και προσέθεσε μόνο κάποιες σημειώσεις νοσταλγίας.

Στο Valhalla υπάρχουν κάποια ονόματα και τοποθεσίες που οι φαν του Vikings θα αναγνωρίσουν, αλλά ο στόχος ήταν αν κάποιος είναι νέος σε αυτό τον κόσμο να μπορεί να παρακολουθήσει τη σειρά χωρίς να δημιουργούνται κενά.

Η πόλη του Ragnar, το Kategat θα είναι και πάλι στο προσκήνιο, ενώ θα λυθούν και κάποιες απορίες για την τύχη του Rolo αφού η ιστορία του έμεινε ανοιχτή από το φινάλε του Vikings.

«Ως φαν του Vikings και μελετητής αυτού του τύπου ιστορίας, ξέρουμε ότι ο Rollo συμμετείχε στην ίδρυση της Νορμανδίας ενώ η Emma της Νορμανδίας έρχεται για να γίνει κεντρικός χαρακτήρας στη δική μου σειρά, ενώ ο Γουίλιαμ ο κατακτητής είναι απόγονος του Rollo» τονίζει ο Jeb Stuart.

Η σειρά κάνει πρεμιέρα στις 25 Φεβρουαρίου στο Netflix.

Vikings: Valhalla key art
CR: Netflix

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ