Westworld: Δεν έχουμε ιδέα τι συμβαίνει στο νέο trailer!
TV

Westworld: Δεν έχουμε ιδέα τι συμβαίνει στο νέο trailer!

Στις 26 Ιουνίου το Westworld επιστρέφει με την τέταρτη σεζόν του και κανονικά για το trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα θα έπρεπε να σας πούμε δυο λόγια με βάση το τι προηγήθηκε στις τρείς σεζόν της σειράς.

Δεν θα το κάνουμε και θα είμαστε απόλυτα ειλικρινείς για τον λόγο. Δεν έχουμε ιδέα τι συμβαίνει παρά το γεγονός ότι έχουμε δει φανατικά και τις τρεις σεζόν. Αλλά, έχουν περάσει δύο χρόνια και κάτι από τα προηγούμενα επεισόδια και μετά την πρώτη σεζόν η αλήθεια είναι ότι η σειρά τα έμπλεξε πάρα μα πάρα πολύ. Και ήταν ήδη μπλεγμένα από την εξαιρετική πρώτη σεζόν.

Έτσι στο trailer βλέπουμε την Evan Rachel Wood παρά το γεγονός ότι ο χαρακτήρας της καταστράφηκε οριστικά στην προηγούμενη σεζόν ενώ το τραγούδι που ακούγεται σε διασκευή είναι τοThe Day The World Went Away των Nine Inch Nails. Αυτά. Θα μπορούσαμε να το είχαμε ψάξει για να θυμηθούμε τι ακριβώς παίζει; Θα μπορούσαμε. Το κάναμε; Όχι. Δείτε λοιπόν το νέο trailer για την 4η σεζόν του Westworld που μας λέει ότι ήρθε η ώρα να αμφισβητήσουμε τη φύση της δικής πραγματικότητας.

https://youtu.be/2l4tuNYvPa4


O Τζον Σνόου επιστρέφει σε νέα σειρά-συνέχεια του Game of Thrones!

Disney Plus: Δέκα κορυφαίες σειρές στην πλατφόρμα!

Stranger Things: Η μικρή Eleven της νέας σεζόν δεν είναι αυτό που νομίζαμε

Joker: H Lady Gaga θα υποδυθεί τη Harley Quinn στο μιούζικαλ-σίκουελ!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: