Walking Dead: Μετά το τέλος έρχεται νέα σειρά με Negan και Maggie
TV

Walking Dead: Μετά το τέλος έρχεται νέα σειρά με Negan και Maggie

Ενώ το δεύτερο μέρος της τελευταίας σεζόν του Walking Dead βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, το AMC ανακοίνωσε ότι μετά το τέλος της σειράς, θα έρθει ένα ακόμα spin-off αυτή τη φορά με πρωταγωνιστές τον Negan και τη Maggie. H Lauren Cohan και ο  Jeffrey Dean Morgan θα επιστρέψουν φυσικά στους ρόλους του για τη σειρά που θα έχει τίτλο, Isle of the Dead, θα εξελίσσεται στo Μανχάταν, θα κάνει πρεμιέρα το 2023 και αποτελείται από έξι επεισόδια.

«Αυτή είναι μία μεγάλη ημέρα για την επέκταση του σύμπαντος που χτίζουμε γύρω από το Walking Dead. Μας δίνει την ευκαιρία να διηγηθούμε ακόμα περισσότερο την ιστορία δύο αξέχαστων χαρακτήρων που υποδύονται έξοχα η Lauren και ο Jeffrey. Μας δίνει επίσης την ευκαιρία να εξερευνήσουμε ένα άλλο σημείο του κόσμου, το Μανχάταν που θα αποκτήσει εντελώς διαφορετική εικόνα μέσα από την αποκάλυψη των ζόμπι» δήλωσε σχετικά με το spinoff ο πρόεδρος των AMC Studios, Dan McDermott.

Το Isle of the Dead θα οδηγήσει τους δύο χαρακτήρες σε μία εξερεύνηση του νησί του Μανχάταν που έχει αποκοπεί εδώ και πολλά χρόνια από την Νέα Υόρκη με τα ζόμπι φυσικά να το κατακλύζουν.

Όλες οι σειρές που έρχονται

Αυτή η ανακοίνωση έρχεται να προστεθεί σε αυτό που ξέρουμε ήδη για τη νέα σειρά με πρωταγωνιστές τον Daryl και την Carol, έτσι, ενόψει του φινάλε της κεντρικής σειράς και οι τέσσερις αυτοί χαρακτήρες θα πρέπει να θεωρούνται ασφαλείς αφού οι περιπέτειες του θα συνεχιστούν.

Η Lauren Cohan μπήκε στο Walking Dead στη δεύτερη σεζόν, αποχώρησε στις αρχές της ένατης και επέστρεψε στο φινάλε της δέκατης σεζόν, ενώ ο Jeffrey Dean Morgan αποτελεί σταθερό πρωταγωνιστή από το φινάλε της 6ης σεζόν. Η σχέση των δύο χαρακτήρων, αποτελεί αντικείμενο συζήτησης τον τελευταίο καιρό για το πως θα συνεχίσουν να συνυπάρχουν, αφού φυσικά ο Negan ήταν αυτός που σκότωσε τον Glenn (ο σύντροφος της Maggie) όταν μπήκε στη σειρά.

Θυμίζουμε ότι εκτός από τα δύο spin off που αναφέραμε, σε εξέλιξη βρίσκεται και το Fear the Walking Dead, το Worlds Beyond ολοκληρώθηκε τον Νοέμβριο, το Tales of the Walking Dead έρχεται το καλοκαίρι, ενώ περιμένουμε κάποια στιγμή και επίσημη ενημέρωση για τα πρότζεκτ που αφορούν τον χαρακτήρα του Ρικ.

Το δεύτερο μισό της τελευταίας σεζόν του Walking Dead θα ολοκληρωθεί τον Απρίλιο και η αυλαία της σειράς θα πέσει οριστικά με άλλα οκτώ επεισόδια που θα προβληθούν το Φθινόπωρο.

Διαβάστε ακόμα: 

Metal Lords: Έρχεται στο Netflix από τον δημιουργό του GOT

Batman: Ξεπέρασε τις προβλέψεις το πρώτο τριήμερο

Ozzy και Sharon επιστρέφουν στην Αγγλία για να γλιτώσουν τη φορολογία


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ