Batman: Ξεπέρασε τις προβλέψεις  το πρώτο τριήμερο
Movies

Batman: Ξεπέρασε τις προβλέψεις το πρώτο τριήμερο

Η νέα ταινία του Batman έκανε πρεμιέρα και στο τέλος του πρώτου τριημέρου το σύνολο των εισπράξεων ξεπέρασε ακόμα και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις. Στις Η.Π.Α. η ταινία έφερε στα ταμεία 128 εκατομμύρια δολάρια, ποσό που αποτελεί, το καλύτερο «άνοιγμα» του 2022, την κορυφαία επίδοση της Warner Bros στην πανδημία αλλά και την μεγαλύτερη επιτυχία της εταιρείας από το 2019, με την πρεμιέρα του Joker.  Η ταινία έδωσε επίσης επίσης στον σκηνοθέτη Ματ Ριβς το καλύτερο πρώτο τριήμερο της καριέρας του, πάνω από τα 75 εκατομμύρια του Dawn of the Planet of the Apes.

Αν συγκρίνουμε το The Batman με τις άλλες περιπέτειες του Σκοτεινού Ιππότη, τα 128 εκατομμύρια δολάρια είναι το τρίτο καλύτερο άνοιγμα, μετά τα 158 εκατομμύρια του Dark Knight πίσω στο 2008 και τα 160 του Dark Knight Rises το 2012.

Το Batman Begins του 2005 είχε ανοίξει με 48 εκατομμύρια δολάρια, το Batman and Robin του 1997 με 42 εκατομμύρια, το Batman Forever το 1995 με 48 εκατομμύρια, ενώ οι δύο ταινίες του Τιμ Μπάρτον, τα Batman και Batman Returns είχαν κάνει πρεμιέρα με 40 και 45 εκατομμύρια δολάρια το 1989 και το 1992 αντίστοιχα.

Η ταινία έκανε πρεμιέρα σε άλλες 74 χώρες, βρέθηκε στο νούμερο ένα στις 73 και έκανε εισπράξεις 128 εκατομμυρίων δολαρίων αγγίζοντας στο σύνολο τα 250 εκατομμύρια δολάρια. Και στη χώρα μας τα εισιτήρια που κόπηκαν αναμένεται να αποτελέσουν την καλύτερη επίδοσή της χρονιάς έως τώρα, με τα αποτελέσματα λόγω αργίας να αναμένονται την Τρίτη.


Διαβάστε ακόμα: 

Κατέρρευσε στη σκηνή ο πρωταγωνιστής του Kingsman

Ο Mike Portnoy πήγε σε συναυλία των Dream Theater!

Red Hot Chili Peppers: Κι άλλο τραγούδι από το νέο άλμπουμ

Ozzy και Sharon επιστρέφουν στην Αγγλία για να γλιτώσουν τη φορολογία


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: