Red Hot Chili Peppers: Κι άλλο τραγούδι από το νέο άλμπουμ
Music

Red Hot Chili Peppers: Κι άλλο τραγούδι από το νέο άλμπουμ

Σε λιγότερο από ένα μήνα κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ των Red Hot Chili Peppers. Το Unlimited Love είναι η πρώτη δουλειά τους μετά την επιστροφή του John Frusciante και ήδη έχουμε ακούσει το Black Summer που αποτέλεσε την πρώτη γεύση. Το δεύτερο single έχει τίτλο Poster Child και στους φανατικούς οπαδούς της μπάντας θα θυμίσει μέρες One Hot Minute αφού μοιράζεται αρκετά στοιχεία με το Walkabout. Βέβαια σε εκείνο το άλμπουμ κιθάρα έπαιζε ο Dave Navaro λόγω της πρώτης αποχώρησης Frusciante.

Αυτή είναι η δήλωση της μπάντας για το Unlimited Love: «Ήμασταν τόσο ευγνώμονες για την ευκαιρία να βρεθούμε σε ένα δωμάτιο μαζί και, για άλλη μια φορά, να προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι. Μέρες, εβδομάδες και μήνες αφιερώθηκαν ακούγοντας ο ένας τον άλλον, συνθέτοντας, τζαμάρωντας και τακτοποιώντας τους καρπούς αυτών των προσπαθειών με μεγάλη προσοχή και σκοπό. Οι ήχοι, οι ρυθμοί, οι δονήσεις, οι λέξεις και οι μελωδίες μας άφησαν μαγεμένους..

Λαχταρούμε να ρίξουμε ένα φως στον κόσμο, να ανυψώσουμε, να συνδεθούμε και να φέρουμε τους ανθρώπους κοντά. Καθένα από τα τραγούδια του νέου μας άλμπουμ UNLIMITED LOVE, είναι μια όψη μας, που αντικατοπτρίζει την άποψή μας για το σύμπαν. Αυτή είναι η αποστολή της ζωής μας. Δουλεύουμε, εστιάζουμε και προετοιμαζόμαστε, ώστε όταν έρθει το μεγαλύτερο κύμα, να είμαστε έτοιμοι να το καβαλήσουμε. Ο ωκεανός μας έχει χαρίσει ένα δυνατό κύμα και αυτό ο δίσκος είναι το άθροισμα της ζωής μας. Σας ευχαριστούμε για την προσοχή σας, ελπίζουμε να το απολαύσετε».

Ακούστε το νέο τραγούδι των Red Hot Chili Peppers

Αυτό είναι το tracklinsting του Unlimited Love

Black Summer
Here Ever After
Aquatic Mouth Dance
Not the One
Poster Child
The Great Apes
It’s Only Natural
She’s a Lover
These Are the Ways
Whatchu Thinkin’
Bastards of Light
White Braids & Pillow Chair
One Way Traffic
Veronica
Let ‘Em Cry
The Heavy Wing
Tangelo

Και αυτό είναι το εξώφυλλο:


Διαβάστε ακόμα: 

Ghost: Φτύνουν δηλητήριο στο νέο τους τραγούδι

Batman – Κριτικές : Πιο σκοτεινό από την τριλογία του Νόλαν

Σταματάει τις συναυλίες στη Ρωσία η Live Nation


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ