Metal Lords: Έρχεται στο Netflix από τον δημιουργό του Game of Thrones
TV

Metal Lords: Έρχεται στο Netflix από τον δημιουργό του Game of Thrones

Τρία χρόνια έχουν περάσει από τότε που ανακοινώθηκε η τεράστια συμφωνία που έκαναν με το Netflix οι δημιουργοί του Game of Thrones, D. B. Weiss και David Benioff και το πρώτο αποτέλεσμα έρχεται με το Metal Lords. Στην παραγωγή είναι μόνο ο Weiss και η ταινία είναι γεμάτη heay metal!

Θα γνωρίσουμε δύο πιτσιρικάδες που έχουν το metal στο αίμα τους αφού τους βοηθά να ξεπερνούν τις δυσκολίες της καθημερινότητας. Φτιάχνουν μία μπάντα με το όνομα Skullf*cker και αποφασίζουν να συμμετάσχουν στο Battle of the Bands. Εκεί, ο στόχος τους είναι ένας. Να παίξουν καλύτερα από ποτέ και να πάρουν την πρώτη θέση.

Το πρόβλημα είναι ότι κανένας άλλος στο σχολείο δεν γουστάρει αυτή τη μουσική και χρειάζονται απεγνωσμένα μπασίστα. Τη θέση παίρνει μία συμμαθήτρια τους με άριστες γνώσεις στο τσέλο, έτσι η μπάντα είναι πανέτοιμη να κατακτήσει την κορυφή. Η πρεμιέρα της ταινία θα γίνει στις 8 Απριλίου και σε λίγες ημέρες αναμένεται το πρώτο trailer του Metal Lords. Προς το παρόν δείτε το πρώτο πόστερ και τις επίσημες φωτογραφίες.

metal lords metal lords metal lords


Διαβάστε ακόμα: 

Batman: Ξεπέρασε τις προβλέψεις το πρώτο τριήμερο

Κατέρρευσε στη σκηνή ο πρωταγωνιστής του Kingsman

Red Hot Chili Peppers: Κι άλλο τραγούδι από το νέο άλμπουμ

Ozzy και Sharon επιστρέφουν στην Αγγλία για να γλιτώσουν τη φορολογία


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ