Umbrella Academy: Η τρίτη σεζόν έρχεται τον Ιούνιο στο Netflix
TV

Umbrella Academy: Η τρίτη σεζόν έρχεται τον Ιούνιο στο Netflix

Σχεδόν δύο χρόνια μετά το φινάλε της δεύτερης σεζόν, το Umbrella Academy επιστρέφει τον Ιούνιο με την τρίτη σεζόν του στο Netflix. Την τελευταία φορά που είδαμε τα αδέλφια Hargreeves, είχαν καταφέρει με επιτυχία να σταματήσουν την αποκάλυψη στο ταξίδι τους στο παρελθόν. Όμως όταν επέστρεψαν στο 2019 τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά.

Βρήκαν μπροστά τους ένα παρόν πολύ διαφορετικό αφού στη θέση της Umbrella Academy, είχε φτιαχτεί η Sparrow Academy, έτσι έρχονται αμέσως αντιμέτωποι με τη νέα οικογένεια του «πατέρα» τους. Η μεγάλη μάχη που θα ακολουθήσει είναι όμως το πιο μικρό από τα προβλήματα τους.

Μία μεγάλη δύναμη του κακού έχει βάλει ξανά στο μάτι το σύμπαν τους, έτσι πρέπει να πείσουν τους Sparrows να βοηθήσουν για να αποτρέψουν ξανά την επικείμενη καταστροφή. Για την τρίτη σεζόν της σειράς που κάνει πρεμιέρα στις 22 Ιουνίου επιστρέφει το σύνολο του καστ που αποτελείται από τους Elliot Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher και άλλους.

Διαβάστε ακόμα: 

The Boys: Το πρώτο trailer της τρίτης σεζόν

Deadpool: Βρήκε σκηνοθέτη και προχωράει η πρώτη ταινία του MCU

Νέα αύξηση στις τιμές του ανακοίνωσε το Netflix

Όλες οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται στο Netflix τον Μάρτιο


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ