Το trailer της 4ης σεζόν του True Detective μας βάζει στο βαθύ σκοτάδι
TV

Το trailer της 4ης σεζόν του True Detective μας βάζει στο βαθύ σκοτάδι

Τέσσερα χρόνια μετά την τρίτη σεζόν και με νέο showrunner πλέον στο τιμόνι, το True Detective επιστρέφει με ένα καινούργιο και εντελώς… νυχτερινό μυστήριο. Και λέμε «νυχτερινό» γιατί η υπόθεση θα μας μεταφέρει στην Αλάσκα κατά τη διάρκεια του σχεδόν δίμηνου σκότους που καλύπτει την περιοχή.

Η Τζόντι Φόστερ είναι στον πρωταγωνιστικό ρόλο και καλείται να λύσει την υπόθεση εξαφάνισης των οκτώ εργαζομένων στον ερευνητικό σταθμό, που τα ίχνη τους χάνονται τη μέρα του τελευταίου ηλιοβασιλέματος.

Μαζί με την Τζόντι Φόστερ είναι οι Kali Reis, Fiona Shaw, Finn Bennett και Isabella Star Lablanc, ενώ η Issa López εκτός από showrunner, έχει γράψει αλλά και σκηνοθετήσει όλα τα επεισόδια της τέταρτης σεζόν που αναμένεται μέσα στη χρονιά. Η ανακοίνωση έγινε κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης του rebranding του HBO Max, που πλέον θα αποκαλείται σκέτο MAX και εκτός από περιεχόμενο του HBO θα ενσωματώνει και τα reality του Discovery.

To True Detective αποτελεί ένα από τα πιο βαριά χαρτιά του HBO μετά την ιστορική πρώτη σεζόν που σημάδεψε τηλεοπτικά την δεκαετία που μας πέρασε, με τους Μάθιου Μακόναχι και Γούντι Χάρελσον στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Έβαλε επίσης στον τηλεοπτικό χάρτη ως δημιουργό τον Νικ Πιτσολάτο που αποθεώθηκε τότε για την ιστορία που είδαμε στην οθόνη.

Η δεύτερη σεζόν της σειράς με τους Κόλιν Φάρελ και Βινς Βον δεν ήταν σε καμία περίπτωση αντάξια της πρώτης, όμως διατήρησε και αύξησε το κοινό. Η τρίτη σεζόν με τον Μαχέρσαλα Άλι έφερε πολύ καλύτερα αποτελέσματα και κριτικές, αλλά αποτέλεσε ταυτόχρονα και το φινάλε της σχέσης του HBO με τον Πιτσολάτο.

Δείτε το πρώτο trailer της 4ης σεζόν: 


Το Netflix του Heavy Metal είναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα

Οι Ghost κυκλοφόρησαν νέα διασκευή και έχουν έτοιμο EP!

Βόμβες από το Star Wars: Ανακοινώθηκαν τρεις ταινίες

Χάος στους Motley Crue: Μηνύσεις, δηλώσεις και τεράστια κόντρα


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ