Το τελικό trailer του One Piece λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα στο Netflix
TV

Το τελικό trailer του One Piece λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα στο Netflix

Βασισμένο στο πιο εμπορικό ιαπωνικό μάνγκα όλων των εποχών από τον Εϊτσίρο Όντα, το “One Piece” είναι μια πρωτοφανής θρυλική περιπέτεια που εκτυλίσσεται στη θάλασσα. Ο Μόνκι Ντ. Λούφι είναι ένας νεαρός εξερευνητής που από τότε που θυμάται τον εαυτό του ονειρεύεται μια ελεύθερη ζωή.

Ο Λούφι απλώνει πανιά από το μικρό του χωριό και ξεκινά ένα επικίνδυνο ταξί για να βρει τον θρυλικό θησαυρό One Piece και να γίνει ο βασιλιάς των πειρατών! Για να βρει όμως το μεγάλο τρόπαιο, ο Λούφι θα πρέπει, πριν από ένα πλοίο, να βρει το πλήρωμα που πάντα ήθελε, οργώνοντας κάθε σπιθαμή της αχανούς θάλασσας, αφήνοντας πίσω του τους Ναυτικούς και αποφεύγοντας παντού επικίνδυνους εχθρούς.

Με πρωταγωνιστές τους Ινιάκι Γκοντόι (Μόνκι Ντ. Λούφι), Μακένιου (Ρορονόα Ζόρο), Έμιλι Ραντ (Νάμι), Τζέικομπ Ρομέρο (Ούσοπ) και Ταζ Σκάιλαρ (Σάντζι), το “One Piece” είναι μια πειρατική περιπέτεια ζωντανής δράσης σε συνεργασία με τη Shueisha και σε παραγωγή της Tomorrow Studios και του Netflix.  Ο Ματ Όουενς και ο Στίβεν Μαέντα είναι σεναριογράφοι, διευθυντές παραγωγής και showrunner.

Η πρεμιέρα θα γίνει στις 31 Αυγούστου και αυτό είναι το τελικό trailer:


Imagine Dragons: Οι λεπτομέρειες για τη μεγάλη συναυλία στην Ελλάδα

Οι Metallica έσπασαν το ρεκόρ της Taylor Swift

Οι καλύτερες ταινίες από το 1998 και μετά

Δέκα συγκροτήματα που ΠΡΕΠΕΙ να δούμε στην Ελλάδα το επόμενο καλοκαίρι


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ