Ted Lasso: Στις 15 Μαρτίου επιστρέφει η σειρά
TV

Ted Lasso: Στις 15 Μαρτίου επιστρέφει η σειρά

Νωρίτερα από ότι υπολογίζαμε θα έρθει τελικά στις οθόνες μας η τρίτη σεζόν του Ted Lasso, αφού όπως ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, η πρεμιέρα θα γίνει στο Apple TV+ στις 15 Μαρτίου. Δεν διευκρινίζεται αν θα έχουμε τρία επεισόδια μαζεμένα όπως γίνεται συνήθως στις σειρές της πλατφόρμας, αλλά από εδώ και πέρα θα έχουμε νέο επεισόδιο κάθε εβδομάδα.

Σε αυτήν την τρίτη σεζόν του Ted Lasso, η νεοφώτιστη στην Premier League, AFC Richmond αντιμετωπίζεται ως ανέκδοτο, αφού οι προβλέψεις των μέσων ενημέρωσης την θέλουν να τερματίζει τελευταία.  Ο Nate, χαιρετίζεται ως το «θαυματουργό παιδί» και έχει πάει να δουλέψει για τον Rupert στη West Ham United. Μετά την αμφιλεγόμενη αποχώρηση του Νέιτ, ο Ρόι Κεντ παίρνει προαγωγή και είναι πλέον βοηθός προπονητή.

Εν τω μεταξύ, ενώ ο Τεντ αντιμετωπίζει τις πιέσεις στη δουλειά, συνεχίζει να παλεύει με τα προσωπικά του ζητήματα στο σπίτι, η Ρεμπέκα επικεντρώνεται στο να νικήσει τον Ρούπερτ και η Κίλι είναι το αφεντικό του δικού της πρακτορείου δημοσίων σχέσεων. Τα πράγματα φαίνεται να καταρρέουν τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου, αλλά η ομάδα του Lasso είναι έτοιμη να δώσει τον καλύτερό της εαυτό ούτως ή άλλως.


Οι Disturbed ξανά στην Ελλάδα για το Release Athens τον Ιούνιο!

Το trailer του Flash είναι επιτέλους εδώ και είναι πολύ καλό!

Γιατί δεν μπήκε στο Meteora το τραγούδι που κυκλοφόρησαν τώρα οι Linkin Park

Οι Guardians of the Galaxy προετοιμάζονται για το τέλος στο νέο trailer


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ