Ο συνθέτης του Game of Thrones έβαλε το Enter Sandman στο Westworld
TV

Ο συνθέτης του Game of Thrones έβαλε το Enter Sandman στο Westworld

O Ramin Djawadi είναι ο άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομα του με τη μουσική του Game of Thrones και συνέχισε την συνεργασία του με το HBO στο Westworld. Η σειρά βρίσκεται στην τέταρτη σεζόν της και στο τρίτο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής ακούστηκε μία ορχηστρική διασκευή στο Enter Sandman των Metallica.

Η μουσική του Westoworld, από την αρχή εστίαζε σε εκτελέσεις γνωστών ροκ τραγουδιών στο πιάνο με τους Radiohead να ακούγονται συχνά και τώρα πήραν σειρά οι Metallica που τις τελευταίες ημέρες κυριαρχούν φυσικά στην επικαιρότητα,  λόγω της χρησιμοποίησης του Master of Puppets στο Stranger Things.

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει εκτός από το Enter Sandman, ακούστηκε μία διασκευή και στο Bad Guy της Billie Eilish και έχουμε και τα δύο βίντεο αμέσως μετά. Αυτή την έξτρα δημοσιότητα δεν μπορείς να πεις ότι την είχαν ιδιαίτερη ανάγκη οι Metallica όμως σε κάθε περίπτωση είναι καλοδεχούμενη.


Οι Prodigy επέστρεψαν στη σκηνή με laser-tribute στον Keith Flint

Iron Maiden: Οι οδηγίες για την είσοδο στο ΟΑΚΑ

Rage Against the Machine: Σκηνές από τη σαρωτική επιστροφή τους

Οι Slipknot στο Roxx: Όλα όσα μάθαμε για το νέο άλμπουμ


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: