H πρόβα του «Eddie Munson» στο Master of Puppets για το Stranger Things
Music

H πρόβα του «Eddie Munson» στο Master of Puppets για το Stranger Things

O χαμός με το Stranger Things και το Master of Puppets και το απόγευμα της Κυριακής ήρθε στη δημοσιότητα άλλο ένα πολύ ενδιαφέρον κομμάτι του παζλ. Στον επίσημο λογαριασμό των σεναριογράφων της σειράς στο twitter, ανέβηκε ένα βίντεο που μας δείχνει τον Joseph Quinn, που υποδύεται τον Eddie Munson να προβάρει το τραγούδι στην κιθάρα.

Τον βλέπουμε βέβαια χωρίς τη μεταμφίεση για τη σειρά, έτσι παίζει με το πουλοβεράκι και το πουκάμισο από μέσα.  Το Master of Puppets των Metallica έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία στα charts, παραμένει στα viral του Spotify εδώ και δέκα ημέρες και το συγκρότημα έχει αναδείξει το θέμα με ανακοινώσεις και βιντεάκια.

H 4η σεζόν της σειράς που ολοκληρώθηκε με δύο επεισόδια στις αρχές του μήνα, σπάει όλα τα κοντέρ, αφού έχει ξεπεράσει ήδη το ένα δισεκατομμύριο ώρες προβολών και βρίσκεται στο κυνήγι του Squid Game για την πρώτη θέση. Η πέμπτη σεζόν που βρίσκεται ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο δημιουργίας θα είναι αυτή που θα ρίξει την αυλαία.


Οι Prodigy επέστρεψαν στη σκηνή με laser-tribute στον Keith Flint

Iron Maiden: Οι οδηγίες για την είσοδο στο ΟΑΚΑ

Rage Against the Machine: Σκηνές από τη σαρωτική επιστροφή τους

Οι Slipknot στο Roxx: Όλα όσα μάθαμε για το νέο άλμπουμ


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ