Stranger Things: Αυτές είναι οι πρώτες σκηνές από το φινάλε της σεζόν
TV

Stranger Things: Αυτές είναι οι πρώτες σκηνές από το φινάλε της σεζόν

Ένα μεγάλο αφιέρωμα στο πρώτο μέρος της 4ης σεζόν του Stranger Things έκανε το Netflix, με συνεντεύξεις από τους συντελεστές της σειράς που σαρώνει αυτές τις μέρες παγκοσμίως.

Περιμέναμε μήπως δούμε ένα κανονικό trailer, όμως αυτό που δόθηκε τελικά στη δημοσιότητα ήταν το μικρό κλιπ που υπήρχε αμέσως μετά το φινάλε του έβδομου επεισοδίου και μέχρι στιγμής δεν είχε κυκλοφορήσει επίσημα.

Το φινάλε της 4ης σεζόν έρχεται την πρώτη μέρα του Ιουλίου, με δύο επεισόδια που φτάνουν συνολικά σε διάρκεια τα 250 λεπτά.

Σύνοψη 4ης σεζόν

Έχουν περάσει έξι μήνες από τη μάχη του Στάρκορτ που έφερε τρόμο και καταστροφή στο Χόκινς. Παλεύοντας με τις συνέπειες, η παρέα μας χωρίζεται για πρώτη φορά – και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στο λύκειο δεν διευκολύνουν την κατάσταση.

Σ’ αυτήν την ιδιαίτερα ευάλωτη περίοδο, μια νέα και τρομακτική υπερφυσική απειλή βγαίνει στην επιφάνεια, αποκαλύπτοντας ένα φρικιαστικό μυστήριο που, αν λυθεί, μπορεί να βάλει τέλος στη φρίκη του Πάνω Κάτω.


Stranger Things: Η μικρή Eleven της νέας σεζόν δεν είναι αυτό που νομίζαμε

Οι Foo Fighters θα τιμήσουν τον Taylor Hawkins με δύο συναυλίες

Joker: Το σίκουελ ανακοινώθηκε – Έτοιμο το σενάριο!

Έρχεται ακυκλοφόρητο τραγούδι των Queen με τον Freddie Mercury!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ