Στο νούμερο 1 της Αγγλίας το Running Up That Hill λόγω Stranger Things!
TV

Στο νούμερο 1 της Αγγλίας το Running Up That Hill λόγω Stranger Things!

Έχουμε ξαναδεί τραγούδια του παρελθόντος να γνωρίζουν επιτυχία λόγω κάποιας ταινίας ή σειράς με πιο πρόσφατο παράδειγμα το Something in the Way των Nirvana, αλλά αυτό που συμβαίνει με το Running Up That Hill δεν έχει προηγούμενο.

Το τραγούδι της Kate Bush που κυκλόφoρησε το 1985 παίζει καταλυτικό ρόλο σε ένα επεισόδιο της τέταρτης σεζόν του Stranger Things και το κοινό δείχνει να μην το χορταίνει. Έτσι, με συνεχόμενη ανοδική πορεία έφτασε μέχρι το νούμερο ένα στα αγγλικά chart κάτι που δεν είχε καταφέρει όταν είχε πρωτοκυκλοφορήσει αφού τότε είχε πάει μέχρι το νούμερο τρία.

Στην Αμερική, έφτασε στο νούμερο 2 την προηγούμενη εβδομάδα και θα παραμείνει στην πρώτη πεντάδα την επόμενη, ενώ παραμένει στην κορυφή παγκοσμίως σε spotify και Apple Music.

«Βγάζω το καπέλο στους Duffer Brother για το την απόφαση τους να πάνε τη σειρά σε ένα πιο ενήλικο και πιο σκοτεινό μέρος. Θέλω να τους ευχαριστήσω που έβαλαν το τραγούδι μου στις ζωές τόσων ανθρώπων. Είμαι συγκινημένη από την αγάπη και την υποστήριξη που έχει το τραγούδι κάτι που μοιάζει να οδηγείται από μία ανώτερη δύναμη» τονίζει σε δήλωση της η Kate Bush.

To δεύτερο μέρος της 4ης σεζόν του Stranger Things έρχεται την πρώτη μέρα του Ιουλίου. Αυτή που ακολουθεί ειναι η περίφημη πλέον σκηνή από το τέταρτο επεισόδιο και προφανώς περιλαμβάνει spoilers αν δεν το έχετε δει ακόμα.


O Τζον Σνόου επιστρέφει σε νέα σειρά-συνέχεια του Game of Thrones!

Disney Plus: Δέκα κορυφαίες σειρές στην πλατφόρμα!

Stranger Things: Η μικρή Eleven της νέας σεζόν δεν είναι αυτό που νομίζαμε

Joker: H Lady Gaga θα υποδυθεί τη Harley Quinn στο μιούζικαλ-σίκουελ!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ