Σένζο: Η Δολοφονία ενός Ποδοσφαιριστή στο Netflix
TV

Σένζο: Η Δολοφονία ενός Ποδοσφαιριστή στο Netflix

Το Σένζο: Η Δολοφονία ενός Ποδοσφαιριστή, η συναρπαστική αστυνομική σειρά ντοκιμαντέρ πέντε επεισοδίων του Netflix, διερευνά τη δολοφονία του αγαπημένου σταρ του ποδοσφαίρου, δίνοντας πληροφορίες σχετικά με το τι συνέβη εκείνη τη μοιραία νύχτα, όταν ο Μεγίβα πυροβολήθηκε κατά τη διάρκεια μιας δήθεν αποτυχημένης ληστείας που έγινε το 2014.

Ο Σένζο Μεγίβα, ο αγαπημένος αρχηγός της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Νότιας Αφρικής, πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε στο σπίτι της Κέλι Κουμάλο, τραγουδίστριας της άφρο ποπ και μητέρας της κοπέλας του. Στο σημείο βρίσκονταν έξι αυτόπτες μάρτυρες, μεταξύ των οποίων και μερικοί από τους πιο κοντινούς του φίλους. Ωστόσο, η δίκη των υπόπτων, φερόμενων ως πληρωμένων δολοφόνων, έγινε πρόσφατα, οκτώ χρόνια αργότερα.

Εμπλέκονταν αυτοί οι πέντε άντρες ή ήταν συγκάλυψη για κάτι χειρότερο; Με την υποστήριξη και τη συμμετοχή της οικογένειας του Σένζο, καθώς και πρόσβαση σε ανακριτές και βασικούς μάρτυρες, το Σένζο: Η Δολοφονία ενός Ποδοσφαιριστή στοχεύει να αποκαλύψει την αλήθεια πίσω από αυτήν την πολύκροτη δολοφονία. Το ντοκιμαντέρ έκανε πρεμιέρα στο Netflix στις 7 Απριλίου.


Διαβάστε ακόμα:

Witcher: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για την τρίτη σεζόν

Η Disney αφαίρεσε το tribute στον Stan Lee από το φινάλε του Punisher

Με μπλουζάκι Taylor Hawkins η Billie Eilish στα Grammy

Σάρωσαν τα Grammy οι Foo Fighters


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: