Rings of Power: Πως θα το δείτε στην Ελλάδα - Τι ώρα θα κάνει πρεμιέρα
TV

Rings of Power: Πως θα το δείτε στην Ελλάδα – Τι ώρα θα κάνει πρεμιέρα

Rings of Power: Έχουν περάσει σχεδόν πέντε χρόνια από τότε που μάθαμε ότι η Amazon πήρε τα δικαιώματα για μία σειρά που θα βασίζεται στα έργα του Τόλκιν και τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και τώρα ήρθε η ώρα να δούμε επιτέλους το αποτέλεσμα στις οθόνες μας.

Το Rings of Power κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου και με σχεδόν μισό δισεκατομμύριο δολάρια να έχει δαπανηθεί μόνο για την πρώτη σεζόν, αποτελεί την πιο ακριβή σειρά όλων των εποχών. To marketing της Amazon είναι πρωτόγνωρο, αφού μέχρι και στην Ελλάδα έχουμε δει διαφημίσεις στους δρόμους, σε στάσεις, λεωφορεία κτλ.

Αν ακόμα και τώρα αναρωτιέστε πώς θα δείτε τη σειρά, μην ανησυχείτε, είναι πολύ απλό. To Rings of Power προβάλλεται μέσα από το Prime Video, που είναι μία υπηρεσία παρόμοια με το Netflix. Τη βρίσκετε στο primevideo.com και κάνετε τη συνδρομή σας. Σε αντίθεση με το Netflix που έχει τρία διαφορετικά πλάνα συνδρομής, εδώ τα πράγματα είναι πιο απλά και το κυριότερο πιο φθηνά. Πληρώνετε 5.99 ευρώ το μήνα και βλέπετε κανονικά στην κορυφαία ποιότητα.

Μπορείτε να φτιάξετε διαφορετικά προφίλ και εδώ και φυσικά να κατεβάσετε την εφαρμογή για κινητά ή για smart tv. Αυτό το τελευταίο είναι και το πιο σημαντικό, αφού λογικά θα θέλετε να δείτε το Rings of Power στη μεγαλύτερη οθόνη που μπορείτε.

Τα επεισόδια της σειράς θα ανεβαίνουν ταυτόχρονα παγκοσμίως. Η πρεμιέρα θα αποτελείται από δύο επεισόδια και στην Ελλάδα η ώρα που θα γίνουν διαθέσιμα είναι στις 04.00 τα ξημερώματα της Παρασκευής 2 Σεπτεμβρίου.

Από εκεί και πέρα και κάθε Παρασκευή,  θα προβάλλεται ένα επεισόδιο του Rings of Power που θα ανεβαίνει στην πλατφόρμα στις 06.00 το πρωί και το φινάλε θα έρθει στις 14 Οκτωβρίου, αφού ο πρώτος κύκλος αποτελείται συνολικά από οκτώ επεισόδια.

Τι λένε οι πρώτες κριτικές

Το εμπάργκο ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, έτσι έχουμε πλέον τις γνώμες όλων των μεγάλων site του εξωτερικού, που είδαν τα δύο πρώτα επεισόδια. Και όλοι συμφωνούν ότι μιλάμε για ένα πρότζεκτ αντάξιο του ονόματος του.

Η σειρά που βασίζεται στα όσα έχει γράψει ο Τόλκιν για τη 2η εποχή της Μέσης Γης αλλά περιλαμβάνει και πολλές προσθήκες των δημιουργών, είναι σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ένα οπτικό υπερθέαμα ενώ και η πλοκή δείχνει ότι έχει πάρα πολλά να δώσει. Προφανώς και ο καθένας  θα σχηματίσει τη δική του άποψη σύντομα, αλλά όπως και να το κάνουμε οι καλές κριτικές από ανθρώπους του χώρου είναι θετικό σημάδι.

Η επίσημη σύνοψη της σειράς:

H σειρά φέρνει για πρώτη φορά στην οθόνη τους ηρωικούς θρύλους της μυθικής 2ης εποχής της Μέσης-Γης. Τοποθετείται χρονικά χιλιάδες χρόνια πριν τα βιβλία του J.R.R. Tolkien,  Hobbit και The Lord of the Rings και θα μεταφέρει τους θεατές πίσω σε μία εποχή που μεγάλες δυνάμεις σφυρηλατήθηκαν, βασίλεια απέκτησαν δύναμη και κατέρρευσαν, απρόσμενοι ήρωες πέρασαν δοκιμασίες, η ελπίδα κρεμόταν από μία κλωστή και ο μεγαλύτερος κακός που δημιούργησε η πένα του Tolkien απείλησε να καλύψει ολόκληρο τον κόσμο με σκοτάδι. 

Ξεκινώντας από μία εποχή ειρήνης, η σειρά ακολουθεί μία ομάδα χαρακτήρων, γνωστών αλλά και νέων, ενώ αντιμετωπίζουν την επιστροφή του κακού στη Μέση-Γη. Από τα πιο σκοτεινά βάθη των Βουνών της Ομίχλης, μέχρι τα μεγαλειώδη δάση στην πρωτεύουσα των ξωτικών, το Lindon, μέχρι το νησιώτικο βασίλειο του Νούμενορ που κόβει την ανάσα και τα πιο απομακρυσμένα μέρη του χάρτη, αυτοί οι χαρακτήρες θα φτιάξουν τις ιστορίες που ζουν πολύ μετά από αυτούς.

Το τελικό trailer του Rings of Power

Τι περιμένουμε εμείς


Το intro του House of the Dragon είναι επιτέλους εδώ

Το νέο single των Arctic Monkeys δεν είναι αυτό που περιμέναμε

Ανακοινώθηκε η επιστροφή των Pantera!

O «Negan» στην 4η σεζόν του The Boys!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ