Rings of Power: Όλοι οι χαρακτήρες της πρώτης σεζόν
TV

Rings of Power: Όλοι οι χαρακτήρες της πρώτης σεζόν

Το Rings of Power έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή με τα δύο πρώτα επεισόδια να είναι ήδη διαθέσιμα στο Prime Video της Amazon και από εδώ και πέρα αρχίζει η νέα περιπλάνηση μας στον κόσμο του Τόλκιν. Ξωτικά, νάνοι, άνθρωποι αλλά και οι πρόγονοι των χόμπιτ περνούν μπροστά από τις οθόνες  μας και θα χρειαστεί να περάσει λίγος καιρός για να συνδυάσουμε πρόσωπα και ονόματα.

Υπάρχουν φυσικά χαρακτήρες που ξέρουμε πολύ καλά, όπως η Γκαλάντριελ και ο Έλροντ που τους βλέπουμε σε μικρότερη ηλικία. Άλλοι που τους έχουμε ακούσει και έχουμε δει για πολύ λίγο όπως ο Ισίλντουρ και ο Έλεντιλ, όμως οι δημιουργοί της σειράς έχουν φτιάξει με τη σειρά τους πολλούς χαρακτήρες αφού οι περιγραφές του Τόλκιν για τη δεύτερη εποχή δεν είναι εκτενείς στα έργα του.

Εδώ λοιπόν, έχουμε τους χαρακτήρες που θα έχουν σημαντική παρουσία στο Rings of Power με τις επίσημες περιγραφές που τους δίνει η σειρά. Ξεκινάμε από τη Γκαλάντριελ και συνεχίζουμε μέχρι και τους νάνους. Το τρίτο επεισόδιο θα γίνει διαθέσιμο την Παρασκευή και η πρώτη σεζόν θα ολοκληρωθεί στις 14 Οκτωβρίου.

ΓΚΑΛΑΝΤΡΙΕΛ

rings of power

Μια θρυλική πολεμίστρια Ξωτικό και διοικήτρια της Βόρειας Στρατιάς. Η νεαρή Γκαλάντριελ, που απέχει πολύ από τη συνετή, αιθέρια Αρχόντισσα του Λόριεν που θα γίνει κάποτε, είναι πεισματάρα και αδιάλλακτη, και κυνηγά εμμονικά ένα αδιόρατο κακό.

ΕΛΡΟΝΤ

rings of power

Όταν του δόθηκε η επιλογή από ανώτερες δυνάμεις να παραμείνει είτε άνθρωπος είτε ξωτικό, ο Έλροντ, μισός ξωτικό, επέλεξε την αθανασία, ενώ ο αδελφός του Έλρος επέλεξε μια θνητή ζωή και έγινε ο πρώτος βασιλιάς του Νούμενορ. Το μεγαλείο κυλά στις φλέβες του Έλροντ, αλλά δεν έχει βρει ακόμα απολύτως τη θέση του στον κόσμο. Πρέπει να βαδίσει ανάμεσα σε αυτό που είναι σωστό για το βασίλειό του και την αφοσίωση σε εκείνους που θεωρεί πιο αγαπητούς.

ΑΡΟΝΤΙΡ

rings of power

Ο Αρόντιρ ανήκει στα Ξωτικά Σίλβαν που δεν έφυγαν από τη Μέση Γη για να πάνε στο Βάλινορ. Μεγαλωμένος στα χαμηλά εδάφη του Μπελέριαντ και στρατιώτης, παρακολουθεί στις Νότιες Χώρες τους άνδρες και τις γυναίκες που οι πρόγονοί τους συντάχθηκαν με το κακό. Η επαγρύπνηση των Ξωτικών φτάνει στο τέλος, αλλά ο Αρόντιρ τρέφει πλέον αισθήματα για κάποιους, ιδίως τη θεραπεύτρια Μπρόνγουιν.

ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΚΕΛΕΜΠΡΙΜΠΟΡ

rings of power

Ο Κελεμπρίμπορ είναι ένας οραματιστής τεχνίτης και άρχοντας Ξωτικό του Ερέγκιον που σχεδιάζει να αναλάβει ένα μεγάλο έργο για να μεταμορφώσει τη Μέση Γη σε έναν τόπο του οποίου η ομορφιά μπορεί να ανταγωνιστεί ακόμη και τη χάρη του ίδιου του Βάλινορ.

ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΓΚΙΛ-ΓΚΑΛΑΝΤ

rings of power

Ο Υψηλός Βασιλεύς Γκιλ-γκάλαντ είναι ένας ισχυρός, πραγματιστής και σοφός πολεμιστής Ξωτικό, και βασιλιάς. Κυβερνά από την πρωτεύουσα των Ξωτικών στο Λίντον, αγωνίζεται για να πετύχει ένα λαμπρό μέλλον για όλα τα Ξωτικά – αλλά κρύβει ένα μεγάλο μυστικό που απειλεί τόσο τον λαό του όσο και όλη τη Μέση Γη.

ΑΝΤΙΒΑΣΙΛΕΑΣ ΜΙΡΙΕΛ

rings of power

Ο ηλικιωμένος πατέρας της εξακολουθεί να κατέχει επίσημα το σκήπτρο του νησιωτικού βασιλείου του Νούμενορ, αλλά η αντιβασιλέας Μίριελ κυβερνά. Αν και το βασίλειο βρίσκεται στο απόγειο του πλούτου και της δύναμής του, η Μίριελ φέρει το βάρος ενός τρομερού μυστικού που πλανάται πάνω από ολόκληρο τον λαό της.

ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΕΛΕΝΤΙΛ

rings of power

Ως πλοίαρχος ενός νουμενοριανού πολεμικού πλοίου, ο Ελέντιλ αισθάνεται πιο ήρεμος όταν βρίσκεται στη θάλασσα. Χήρος, τα παιδιά του έχουν πλέον μεγαλώσει και ανοίγουν τα επόμενα κεφάλαια της ζωής τους, στέλνοντας τη ζωή του Ελέντιλ σε αχαρτογράφητα νερά.

ΦΑΡΑΖΟΝ

rings of power

Ο Φαραζόν είναι ένας σεβαστός πολιτικός του Νούμενορ και το δεξί χέρι της αντιβασιλέα Μίριελ, ωστόσο καταφέρνει να είναι άνθρωπος του λαού. Αλλά κάτω από το προσεκτικά δημιουργημένο προσωπείο, κρύβει τις δικές του μεγάλες φιλοδοξίες για το Νούμενορ.

ΕΑΡΙΕΝ

rings of power

Η Εάριεν είναι η ταλαντούχα και φιλόδοξη κόρη του Ελέντιλ και αδελφή του Ισίλντουρ. Αν και όλοι μοιράζονται έναν ισχυρό δεσμό, σε ένα βασίλειο γεμάτο περίπλοκες πολιτικές και κοινωνικές εντάσεις, η Εάριεν ανακαλύπτει ότι οι πεποιθήσεις της μπορεί να έρχονται σε αντίθεση με τα άλλα μέλη της οικογένειάς της.

ΙΣΙΛΝΤΟΥΡ

rings of power

Ο Ισίλντουρ είναι ένας νεαρός άνδρας που άλλοι έχουν ήδη σχεδιάσει το μέλλον του. Σύντομα, θα πάρει τη θέση του στο πλευρό του πατέρα του Ελέντιλ στη Ναυτική Φρουρά του Νούμενορ. Δεν είναι σίγουρος, όμως, αν αυτό είναι το μέλλον που θέλει για τον εαυτό του και αναρωτιέται αν υπάρχει κάποια άλλη πορεία που μπορεί να ακολουθήσει.

ΚΕΜΕΝ

rings of power

Ο Κέμεν είναι ένας αλαζονικός αλλά γοητευτικός Νουμενοριανός νεαρός που θέλει να κερδίσει την αποδοχή του πατέρα του Φαραζόν – ίσως φτάνοντας στα άκρα για να αποδείξει την πίστη του στα ιδανικά του πατέρα του.

ΜΠΡΟΝΓΟΥΙΝ

rings of power

Η Μπρόνγουιν είναι μια ανύπαντρη μητέρα και θεραπεύτρια από τις Νότιες Χώρες, με μυαλό και περιέργεια που δεν εκτιμώνται καθόλου από τους γύρω της. Μόνο ένας βλέπει τον πραγματικό εαυτό της – ο στρατιώτης Ξωτικό Αρόντιρ. Όμως οι κάτοικοι του χωριού τον μισούν και αυτό καθιστά απαγορευμένη οποιαδήποτε σχέση μεταξύ τους

ΧΑΛΜΠΡΑΝΤ

rings of power

Ο Χάλμπραντ είναι ένας “Ταπεινός Άνθρωπος” των Νότιων Χωρών, ένας κατεργάρης ναυαγός που προσπαθεί να ξεφύγει από το παρελθόν του – ίσως και από το πεπρωμένο του.

ΘΙΟ

rings of power

Ο μοναχογιός της Μπρόνγουιν, ο οποίος έχει μεγαλώσει υπό το άγρυπνο βλέμμα των Ξωτικών που δεν μπορούν να ξεπεράσουν το κακό ιστορικό των προγόνων του. Καθώς παλεύει με τα ζητήματα της ζωής του και προσπαθεί να αποδείξει την αξία του, μπαίνει σε πειρασμό από μια σκοτεινή ανακάλυψη.

ΕΛΑΝΟΡ “ΝΟΡΙ” ΜΠΡΑΝΤΙΦΟΥΤ

rings of power

Η Νόρι είναι μέλος των Τριχοπόδαρων, μια περιπλανώμενη, προγονική κοινότητα από ανθρωπάκια που μια μέρα θα εξελιχθούν σε Χόμπιτ. Ονειροπόλα ως το κόκκαλο, η Νόρι λαχταρά την περιπέτεια έξω από τα στενά όρια του επικίνδυνου κόσμου που ζουν τα ανθρωπάκια.

ΠΑΠΑΡΟΥΝΑ ΠΡΑΟΥΝΤΦΕΛΟΟΥ

rings of power

Η Πόπι είναι μια ορφανή που βίωσε μεγάλη απώλεια και έπρεπε να μεγαλώσει γρήγορα. Η Πόπι είναι η φιλοπερίεργη και πιστή καλύτερη φίλη της Νόρι που θα μείνει στο πλευρό της στα εύκολα και τα δύσκολα – και σε όλες τις σκανταλιές στο μεταξύ.

ΛΑΡΓΚΟ ΜΠΡΑΝΤΙΦΟΥΤ

Ο Λάργκο είναι ο μεγαλόκαρδος πατέρας της Νόρι, ένας αμαξοποιός, ο οποίος απολαμβάνει τις ονειροπολήσεις της κόρης του ίσως περισσότερο από όσο θα έπρεπε

ΜΑΡΙΓΚΟΛΝΤ ΜΠΡΑΝΤΙΦΟΥΤ

Η στοργική μητριά της Νόρι, αφοσιωμένη στην επιβίωση της οικογένειάς της και στην προσγείωση της ονειροπόλας Νόρι. Κάποτε είχε σχεδόν το ίδιο περιπετειώδες πνεύμα που έχει η κόρη της και έμαθε με σκληρό τρόπο ότι τα όνειρα της νιότης πρέπει μια μέρα να αντικατασταθούν από τις ανάγκες της πραγματικότητας.

ΣΑΝΤΟΚ ΜΠΑΡΟΟΥΣ

Ο Σάντοκ είναι ο ιχνηλάτης των Τριχοπόδαρων, ένας σοφός ηγέτης που οδηγεί την κοινότητά του στην ασφάλεια κατά τις ετήσιες μεταναστεύσεις τους. Φέρει τη σοφία γενεών και είναι επιφορτισμένος με το να φυλά τα μυστικά που κρύβονται στα αστέρια.

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΝΤΟΥΡΙΝ Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ

Ο πρίγκιπας Ντούριν Δ’ είναι τόσο Νάνος και λιγόλογος δημοσίως όσο θα περίμενε κανείς από έναν Νάνο του αναστήματός του – αλλά μακριά από τα μάτια των ξένων, είναι ζεστός, στοχαστικός και ζωηρός. Ως διάδοχος του θρόνου του Καζάντ-ντουμ, κοιτάζει μπροστά σε μια εποχή που θα μπορεί να αφήσει το σημάδι του στον κόσμο.

ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΝΤΙΣΑ

Σύζυγος του πρίγκιπα Ντούριν και μελλοντική βασίλισσα, μια ζεστή και στοργική Νάνος με ιδιαίτερη ικανότητα να τραγουδά στο βουνό για να εντοπίζει τη θέση ορισμένων μεταλλευμάτων και πού μπορούν να σκάψουν με ασφάλεια. Θα κάνει τα πάντα για το μέλλον του λαού της – πράγμα που μερικές φορές σημαίνει ότι πιέζει τον σύζυγό της να κάνει αυτό που και οι δύο ξέρουν ότι είναι σωστό.


Το intro του House of the Dragon είναι επιτέλους εδώ

Το νέο single των Arctic Monkeys δεν είναι αυτό που περιμέναμε

Ανακοινώθηκε η επιστροφή των Pantera!

O «Negan» στην 4η σεζόν του The Boys!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ