Rick and Morty: Επιστρέφουν τον Σεπτέμβριο με κοιλιακούς... φέτες!
TV

Rick and Morty: Επιστρέφουν τον Σεπτέμβριο με κοιλιακούς… φέτες!

Στις 4 Σεπτεμβρίου θα κάνει πρεμιέρα η 6η σεζόν του Rick and Morty όπως ανακοινώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης. Trailer δεν έχουμε ακόμα, όμως μαζί με την ανακοίνωση κυκλοφόρησε μία φωτογραφία με τους δύο πρωταγωνιστές να ποζάρουν με κοιλιακούς… φέτες.

Το που θα δούμε τη σειρά στην Ελλάδα είναι ένα μεγάλο ερώτημα, αφού όπως σας γράψαμε πρόσφατα, το Rick and Morty φεύγει από το Netflix στις 12 Αυγούστου. Λογικά θα γίνει διαθέσιμο ξανά με το HBO Max που θα έρθει στη χώρα μας μέσα στη χρονιά, αλλά ακόμα δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας.

Ούτε ο αριθμός των επεισοδίων έγινε γνωστός, αλλά λογικά θα είναι και πάλι δέκα, ενώ θυμίζουμε ότι συνολικά απομένουν ακόμα 50 επεισόδια από αυτά που περιελάβανε η συνολική ανανέωση της σειράς. Το φινάλε της 5ης σεζόν έκανε για πρώτη φορά συνολικές αποκαλύψεις για το παρελθόν και έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως θα χειριστούν τη συνέχεια οι δημιουργοί.

rick and morty


Οι Metallica έβγαλαν βίντεο για το Master of Puppets!

Avengers: Ανακοινώθηκε ο σκηνοθέτης της επόμενης ταινίας

H στιγμή που η πλατεία νερού εκτoξεύθηκε στο Spit it Out των Slipknot

Επιτέλους ανατριχίλες με το κανονικό trailer του Rings of Power!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ