Πρωτοφανές αυτό που έκανε το House of the Dragon στο δεύτερο επεισόδιο
TV

Πρωτοφανές αυτό που έκανε το House of the Dragon στο δεύτερο επεισόδιο

Όσοι είδατε το πρώτο επεισόδιο του House of the Dragon την προηγούμενη Κυριακή, ξέρατε ότι η επιτυχία της πρεμιέρας με τα σχεδόν δέκα εκατομμύρια τηλεθεατές δεν θα ήταν πυροτέχνημα σε καμία περίπτωση. Το κοινό καθηλώθηκε και ήταν δεδομένο ότι θα επέστρεφε.

Και αυτό έγινε με τρόπο πρωτοφανή, αφού το δεύτερο επεισόδιο είχε 10,2 εκατομμύρια τηλεθεατές στο HBO και το HBO Max την ώρα προβολής. Και λέμε πρωτοφανές το νούμερο, γιατί συνήθως οι σειρές αυτού του επιπέδου, βλέπουν τα μεγαλύτερα τους νούμερα στο πρώτο και το τελευταίο επεισόδιο και σπάνια υπάρχει αύξηση ενδιάμεσα.

Η πρεμιέρα της σειράς έχει ήδη (μετά από μία εβδομάδα) φτάσει τα 25 εκατομμύρια τηλεθεατών, αν υπολογιστούν οι on demand προβολές, ένας αριθμός που το Game of Thrones χρειάστηκε να φτάσει στην 6η σεζόν για να πιάσει.

H πρώτη σεζόν του House of the Dragon, που εξελίσσεται 200 χρόνια πριν από τα γεγονότα του Game of Thrones, θα αποτελείται συνολικά από δέκα επεισόδια.

Καταγράφει την εσωτερική μάχη των Ταργκάρυεν για τον θρόνο, όπως περιγράφεται στο βιβλίο του George RR Martin, Fire and Blood που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Anubis. Η σειρά μεταδίδεται στην Ελλάδα από το Vodafone TV.

Το intro του House of the Dragon είναι επιτέλους εδώ

Το νέο single των Arctic Monkeys δεν είναι αυτό που περιμέναμε

Ανακοινώθηκε η επιστροφή των Pantera!

O «Negan» στην 4η σεζόν του The Boys!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ