Πότε θα έρθουν ο Daredevil και η παρέα του στο Disney Plus
TV

Πότε θα έρθουν ο Daredevil και η παρέα του στο Disney Plus

Σας γράφαμε από την αρχή της χρονιάς για την μεγάλη μετακόμιση των σειρών της Marvel που είχαμε δει στο Netflix, όπως το Daredevil και το Punisher. Και οι έξι σειρές έφυγαν από την πλατφόρμα στα τέλη Φεβρουαρίου και μπήκαν στο Disney Plus της Αμερικής στα μέσα Μαρτίου.

Το Disney Plus έγινε διαθέσιμο και στη χώρα μας στις 14 Ιουνίου αλλά μπαίνοντας στο section με το περιεχόμενο της Marvel δεν είδαμε εκεί καμία από τις σειρές που έγιναν γνωστές από το Netflix.

Αυτό δεν θα κρατήσει πολύ αφού όπως ανακοινώθηκε, στις 29 Ιουνίου θα μπουν στην πλατφόρμα τα Daredevil, Jessica Jones, Iron Fist, Luke Cage, Punisher αλλά και το Defenders. Απλά μην ξεχάσετε να βγάλετε τους περιορισμούς ηλικίας που έχει το Disney Plus για πιο ενήλικο περιεχόμενο.

H είσοδος του Daredevil στο MCU με την παρουσία του Τσάρλι Κοξ στο No Way Home του Spider Man ήταν φυσικά μόνο η αρχή. Όπως αποκάλυψε πρόσφατα το Variety, το Disney Plus προχωράει τα σχέδια για μία σειρά του Daredevil και ήδη βρέθηκαν οι δύο άνθρωποι που θα γράψουν το σενάριο.

Ο Τσάρλι Κοξ φημολογείται ότι θα εμφανιστεί στη σειρά Echo που ξεκίνησε τα γυρίσματα της πριν λίγες ημέρες. Εκεί θα δούμε λογικά και τον Βίνσεντ Ντ’ Ονόφριο που έκανε ντεμπούτο στο MCU στο ρόλο του Kingpin με τη συμμετοχή του στο Hawkeye.


O Τζον Σνόου επιστρέφει σε νέα σειρά-συνέχεια του Game of Thrones!

Disney Plus: Δέκα κορυφαίες σειρές στην πλατφόρμα!

Stranger Things: Η μικρή Eleven της νέας σεζόν δεν είναι αυτό που νομίζαμε

Joker: H Lady Gaga θα υποδυθεί τη Harley Quinn στο μιούζικαλ-σίκουελ!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ